ADVERTISEMENT
News

4,3,2: ”Karate Kid” în Constanța. O tânără a luat la bătaie patru polițiști , trei agenți de securitate și alte două persoane

Autor: Robert Cristea | 14.09.2020 | 19:49
4,3,2: ”Karate Kid” în Constanța. O tânără a luat la bătaie patru polițiști , trei agenți de securitate și alte două persoane
”Karate Kid” în Constanța. O tânără a luat la bătaie patru polițiști , trei agenți de securitate și alte două persoane. Foto: Hepta.ro

O tânără de 22 de ani a creat panică într-un local, după ce s-a luat la bătaie, pe rând, cu două persoane, trei polițiști și patru agenți de securitate.

ADVERTISEMENT

Conflictul a început într-un bar din Constanța. Fata a tras mai întâi de păr și a lovit cu pumnii și picioarele o persoană. Apoi a aruncat cu un pahar în capul altui om. Trei agenți de securitate au încercat să intervină, dar tânăra s-a dovedit greu de oprit și i-a lovit în cap cu piciorul și apoi în testicule.

Au fost chemați patru polițiști, dar și aceștia au primit același medicament din partea războinicei.  Un om al legii a fost lovit puternic ”cu capul în zona pometelui stâng”. Fata a fost până la urmă reținută și este acum în arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Constanța a fost arestată

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.

În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private”, se arată în comunicatul Parchetului.

ADVERTISEMENT

După ce agenții de pază nu au reușit să o imobilizeze, aceștia s-au trezit cu lovituri puternice încasate de la tânără. Apoi, a fost rândul poliției să-și încerce norocul.

„În momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au precizat procurorii.

ADVERTISEMENT

Tânără este acum arestată pentru 30 de zile și va fi cercetată pentru toate infracțiunile comise.

„Inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!