45 de morţi în alunecările de teren din Mexic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 10:32
45 de morţi în alunecările de teren din Mexic

Cel puţin 45 de oameni şi-au pierdut viaţa în Mexic, după trecerea furtunii Earl. Cele mai multe decese au fost provocate de alunecări de teren, în zone muntoase din statul Puebla. În jur de 600 de poliţişti, soldaţi, pompieri şi salvatori caută încă supravieţuitori. Peste 2.000 de case au fost distruse de alunecările de teren şi 11.000 de oameni au rămas pe drumuri.

Mai multe localităţi sunt în continuare rupte de restul lumii din cauza drumurilor impracticabile. Între timp, pe coasta mexicană a Pacificului, porturile au fost închise din cauza altei furtuni, Javier, iar autorităţile au înfiinţat 18 adăposturi temporare.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×