Sport

„5.000 de euro biletul la România – Olanda!”. Mitică Dragomir explică nebunia românilor la EURO 2024: „Suntem neamul dracului”

Mitică Dragomir a vorbit despre nebunia românilor de la EURO 2024. „Oracolul de la Bălcești” spune că un bilet la România - Olanda va ajunge și la 5.000 de euro.
30.06.2024 | 22:48
5000 de euro biletul la Romania  Olanda Mitica Dragomir explica nebunia romanilor la EURO 2024 Suntem neamul dracului
„5.000 de euro biletul la România - Olanda!”. Mitică Dragomir explică nebunia românilor la EURO 2024: „Suntem neamul dracului”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii români au luat cu asalt arenele din Germania la EURO 2024 și sunt așteptați într-un număr mare și la România – Olanda. Mitică Dragomir susține că un bilet în optimi va ajunge să valoreze și 5.000 de euro, ținând cont de cererea mare.

„5.000 de euro biletul la România – Olanda!”. Mitică Dragomir explică nebunia românilor la EURO 2024: „Suntem neamul dracului”

S-au scos la vânzare biletele pentru România – Olanda și suporterii români sunt nerăbdători să își asigure un loc pe Allianz Arena. FRF a anunțat la FANATIK LA EURO procedura prin care „tricolorii” își pot cumpăra tichete la partida din optimi.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este convins că un bilet la România – Olanda va ajunge să coste și 5.000 de euro, ținând cont de cerința mare din partea românilor. Acesta a explicat și de unde vine dorința suporterilor de a fi prezenți pe stadion la meciurile „tricolorilor”.

„E prea din scurt, nu a știut nimeni și biletele se vând. 50.000 de români o să fie. 5.000 de euro biletul la România – Olanda la stadion, fac pariu pe cât vrei. Suntem neamul dracului, neam de naționaliști. Numai rezultatele favorabile te țin în viață.

ADVERTISEMENT

Poți să fii frumos, artist, dar dacă nu produci valoare nu te bagă nimeni în seamă. Pe unde am fost nu a existat club la care să nu fac un stadion sau să promovez. Altfel te dădeau afară imediat, ce să îmi facă. 

La LPF nu aveau de unde să mă apuce, am făcut LPF din banii mei. Lumea te înjură dacă ai valoare, cum ai căzut și te-au curățat. Vreau să îți mai spun o chestie, avem aproape un milion de români în Germania și câștigă binișor”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Iordănescu, strategie pe placul românilor: „A ales numai jucători care și-au dat sufletul”

Edi Iordănescu a știu ce vor să vadă suporterii „tricolorilor” de la echipa națională. Mitică Dragomir spune că atitudinea și sacrificiul fotbaliștilor din timpul partidelor i-au împins pe români să vină pe stadioane în Germania.

„Sunt băieți destepți, cum se scot biletele și-au luat 30 de bilete în secunda doi. Nu mulți au bani, dar își permit. Afară nu se lucrează ca în România, acolo tragi. Nu mai e sărăcia care a fost și în afară de asta trebuie să recunoaștem.

ADVERTISEMENT

Echipa a început să joace și lumea vrea un joc bun. Iordănescu a ales jucători care și-au dat sufletul pe teren”, a spus Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live doar pe site-ul FANATIK.RO.

4,30 este cota MAXBET pentru pronosticul „România se califică în sferturile de finală ale Euro 2024”

“5.000 EURO BILETUL LA ROMANIA - OLANDA!” Mitica Dragomir explica NEBUNIA ROMANILOR

ADVERTISEMENT