Fotbal international

Suporterii lui Marseille au sărbătorit pe străzi cu artificii eșecul lui PSG în Ligă! Mesajul lui Macron după finala Ligii Campionilor

24.08.2020 | 00:56
Suporterii lui Marseille au sarbatorit pe strazi cu artificii esecul lui PSG in Liga Mesajul lui Macron dupa finala Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

Bayern a câștigat cu 1-0 finala Ligii Campionilor. PSG a pierdut în ultimul act și mai are de așteptat până să își îndeplinească visul de a câștiga cea mai importantă competiție intercluburi. 

UPDATE, ora 01:00. Incredibil. Suporterii lui Olympique Marseille au sărbătorit pe străzi cu artificii victoria lui Bayern. Astfel, Marseille rămâne singura echipă din Franța care a câștigat Champions League, în 1993.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 00:58. Emmanuel Macron, președintele Franței, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: “Felicitări celor de la Bayern pentru al șaselea trofeu din Liga Campionilor și PSG pentru călătoria excepțională. Va veni și vremea pentru fotbalul francez”, a scris președintele Franței pe Twitter.

Félicitations au FC Bayern pour sa sixième Ligue des champions et au PSG pour son parcours exceptionnel. L’heure de la victoire viendra pour le football français.

Posted by Emmanuel Macron on Sunday, August 23, 2020


Din cauza lui covid-19 toate jocurile acestui Final 8 de Liga Campionilor au avut loc în Portugalia, fără fani. Finala dintre nemți și francezi nu face excepție.

ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG își pot vedea jucătorii preferați pe stadionul Parc des Princes pe două ecrane gigantice. Doar 5 mii dintre suporterii parizienilor vor putea să facă acest lucru. Cel mult 5 mii de fani pot să fie pe stadioane în Franța până la sfârșitul lui octombrie.

Neymar, Di Maria și Mbappe sunt 3 dintre cei mai valoroși fotbaliști ai francezilor

Neymar e pus pe petrecere înainte de finala Ligii Campionilor cu nemții de la Bayern. Starul brazilian a dansat pe muzica pusă de el.

ADVERTISEMENT

Brazilianul este unul dintre cei mai valoroși jucători ai momentului. El, Di Maria și Mbappe alcătuiesc tripleta ofensivă a francezilor.

Neymar a avut o boxă portabilă și a dat muzica rock la maxim. Starul brazilian pare pregătit de o mare performanță în duelul cu Bayern.

ADVERTISEMENT
Tags: