Sport

5 absențe importante pentru Universitatea Craiova la barajul cu U Cluj. Cum poate arăta echipa de start

Universitatea Craiova are cinci absenţe importante la meciul de baraj cu U Cluj. Sorin Cârţu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre accidentările oltenilor.
24.05.2024 | 12:10
5 absente importante pentru Universitatea Craiova la barajul cu U Cluj Cum poate arata echipa de start
5 absențe importante pentru Universitatea Craiova la barajul cu U Cluj. Cum poate arăta echipa de start
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă barajul pentru Conference League cu Universitatea Cluj, duminică, de la ora 20:00. Este meciul decisiv care va stabili ultima reprezentantă a României în cupele europene.

Cinci absențe importante pentru Universitatea Craiova la barajul cu U Cluj

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Universitatea Craiova are cinci absenţe importante la meciul cu U Cluj, în ultima săptămână intervenind noi accidentări:

ADVERTISEMENT

“Cinci absenţe are Craiova duminică. Sunt Maldonado, Screciu şi Baiaram, de care ştiam deja, au lipsit şi meciurile precedente. Mai sunt Vlădoiu şi Câmpanu. Primul s-a accidentat la meciul cu Sepsi şi nu poate fi recuperat, iar Câmpanu la unul dintre antrenamente”, a dezvăluit Cristi Coste.

Sorin Cârţu, săgeţi către Baiaram: “Acolo este şi vina lui”

Vladimir Screciu nu este nici acum recuperat şi va rata Euro 2024. Sorin Cârţu a comentat la FANATIK SUPERLIGA absenţele oltenilor din meciul cu U Cluj, spunând că antrenorul are şi alte soluţii:

ADVERTISEMENT

“Sunt jucători care pot fi înlocuiţi, ultimii doi. Ceilalţi trei nu au jucat la ultimul meci. Îmi pare rău de copilul ăsta (n.r. de Screciu). Păcat pentru el. A avut o şansă fantastică. Cum îmi pare rău şi pentru neşansa asta a lui Baiaram.

Dar acolo spun că şi el ar fi trebuit să fie între nişte întrebări, dacă să îl ia sau nu. Dacă ar fi fost apt, eu sunt sigur că ar fi fost luat în calcul pentru convocare. Cred că l-ar fi acceptat, e un fotbalist cu calitate.

ADVERTISEMENT

Poate să facă faţă unor meciuri importante. Acolo este şi vina lui. Are multe procente de vină Baiaram”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

“Lăsaţi-l pe Ivan să joace în stânga şi să avem atacant central pe Markovic şi Koljic”

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova susţine că Andrei Ivan nu ar trebui să fie folosit pe postul de atacant central, ci ar trebui să fie lăsat în banda stângă.

ADVERTISEMENT

“După părerea mea, Ivan poate să fie folosit într-un sistem cu doi atacanţi în centrul ofensivei. Dar dacă nu, lăsaţi-l să joace în stânga şi să avem atacant poziţional pe Markovic sau Koljic. Echipa are o altă dinamică.

Mitriţă să facă legătura între mijloc şi atac. În momentul în care îl pui în stânga, îi iei nişte calităţi. Trebuie să se gândească la fundaşul care pleacă în atac. Ivan este singurul cu care poţi să joci un pressing”, a declarat Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

  • Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova: Popescu – Soiri, Zajkov, Silva, Bancu – Anzor, Crețu – Bana, Mitrita, Ivan – Koljic

5 absențe importante pentru Universitatea Craiova la barajul cu U Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: