News

5 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. Cum arăta femeia care i-a dăruit artistului doi copii

5 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. Luca şi-a pus capăt zilelor la Praga în aprilie 2012....
15.03.2017 | 15:25

5 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. Luca şi-a pus capăt zilelor la Praga în aprilie 2012.

Luca, fiul cel mic al lui Florin Călinescu şi-a pus capăt zilelor în aprilie 2012. Avea 24 de ani şi lucra ca asistent de producţie într-un proiect cinematografic de amploare. Se pare că suferea de depresie. Şi-a pus capăt zilelor la Praga.

VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO

5 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. Soţia sa, răpusă de cancer chiar de ziua sa de naştere
În anul 2005, binecunoscutul artist şi-a pierdut soţia, Ana-Maria Călinescu, sau Anmary cum era alintată, care a fost răpusă de o boală necruţătoare, cancer la gât.

Ana-Maria Călinescu, care s-a născut pe 28 februarie 1958, a murit chiar de ziua ei de naştere, în 2005, la Spitalul Universitar din Bucureşti, potrivit evz.ro. Împlinea 47 de ani.
Florin Călinescu şi Ana-Maria au fost căsătorită timp de 27 de ani, din mariajul lor rezultând doi copii: Petru şi Luca.

Ana-Maria Călinescu a fost actriţă la Teatrul Mic din Capitală până în anul 1996, când i-a fost depistată cumplita boală. La Teatrul Mic, ea a jucat alături de soţul său din anul 1986 până în 1996.

5 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. Părinţii şi fetiţa au murit tot de cancer
În anul 2010, la diferenţă de numai două luni, Florin Călinescu şi-a pierdut ambii părinţi, răpuşi de cancer. Volina, mama actorului, a murit în Săptămâna Mare a Paştelui. După două luni, tatl artistului, Ion Călinescu, a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani.

Tatăl său a fost înmormântat în acelaşi loc cu primul său copil, o fetiţă care a murit la vârsta de numai 5 luni, tot de cancer.