Un fan al lui Portsmouth a fost arestat după ce a luat 5 lire de la soţie pentru a merge la meciul favoriţilor

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/02/2018, 21:58
Un fan al lui Portsmouth a fost arestat după ce a luat 5 lire de la soţie pentru a merge la meciul favoriţilor

Un bărbat de 42 de ani din Dubai a fost condamnat la cinci ani de închisoare, deoarece a furat cinci lire din portofelul soţiei sale pentru a face deplasarea la meciul celor de la Portsmouth, echipă care se află în acest moment în Liga a 3-a.

În zona aranbă, furtul este considerat unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poate face un om şi este pedepist aspru, indiferent de forma lui.  Cel mai bine poate explica duritatea regulilor fanul celor de la Porstmouth în urma ultimei isprave.

Cinci ani de închisoare pentru cinci lire

Conform presei locale, fanul a fost găsit vinovat şi pedepsit cu cinci ani de închisoare, deoarece a furat cinci lire din portofelul soţiei. Fanul echipei britanice mai avea nevoie de această sumă pentru a putea participa la meciul favoriţilor, iar acest lucru l-ar putea costa libertatea.

Portsmouth.co.uk, publicaţia care a oferit informaţia, nu a aflat însă modul în care s-a ajuns la o astfel de senţinţă şi nici dacă soţia a avut vreo implicare în acest proces.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.