Life

5 lucruri care o ajută pe Andreea Esca să se mențină în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă îmi arăt vârsta”

Andreea Esca a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, la 50 de ani. De altfel, a mărturisit și care este cea mai costisitoare pasiune a sa.
07.09.2022 | 12:35
5 lucruri care o ajuta pe Andreea Esca sa se mentina in forma la 50 de ani Nu stiu daca imi arat varsta
Andreea Esca a spus ce face pentru a se menține în formă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a vorbit despre obiceiurile care o ajută să se mențină tânără. Știrista pare că a găsit combinația ideală pentru o viață sănătoasă și liniștită. Totodată, a dezvăluit și care este cea mai costisitoare pasiune pe care o are.

Ce o ajută pe Andreea Esca să se mențină în formă la 50 de ani?

De curând, Andreea Esca a împlinit vârsta de 50 de ani, însă timpul pare că a rămas pe loc pentru ea. Vedeta nu s-a schimbat cu mult față de când a apărut pentru prima dată la pupitrul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în emisiunea Vorbește lumea, știrista a dezvăluit care sunt cele cinci lucruri care o ajută să se mențină în formă.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau.

ADVERTISEMENT

Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă”, a dezvăluit Andreea Esca.

În plus, Andreea Esca a mărturisit că se consideră un om împlinit și fericit și că nu se gândește la lucrurile care îi lipsesc, axându-se doar pe aspectele pozitive ale vieții.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot”, a adăugat Andreea Esca.

Cât de mult contează hainele pentru Andreea Esca: „Sunt importante”

Andreea Esca se declară o mare susținătoare a designerilor români și a ideii de a duce mai departe tradițiile populare, astfel că nu ratează nicio ocazie pentru a-i promova. Este de părere că stilul vestimentar spune multe despre o persoană, însă nu totul.

ADVERTISEMENT

„Cred că hainele sunt importante și cred că felul în care ne îmbrăcăm ne reprezintă, spune ceva despre noi, dar bineînțeles că nu este totul. Poți să fii foarte frumos îmbrăcat și să fii o persoană neplăcută sau poți să fii o persoană foarte plăcută, dar să nu fii extraordinar de bine îmbrăcată”, a spus Andreea Esca în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars. 

Care este cea mai costisitoare pasiune a Andreei Esca?

Totuși, vedeta Pro TV este de părere că primul contact dintre doi oameni este cel vizual, prin urmare, de-a lungul vieții trebuie să există o evoluție continuă a gusturilor.

De altfel, când vine vorba despre cea mai costisitoare pasiune a sa, Andreea Esca, care în trecut a dezvăluit că nu se uită la bani atunci când îi place ceva, a susținut că investește sume mari în pantofi.

„Cred că cei mai mulți bani i-am investit în pantofi. Am foarte multe bijuterii, dar nu întotdeauna niște bijuterii care să coste foarte mult. De altfel, nu iau niște pantofi doar pentru faptul că sunt la modă sau pentru faptul că, nu știu, costă mult.

Atunci când îmi place ceva, da, cumpăr. Cu siguranță am lucruri care îmi plac foarte mult și au costat foarte puțin și lucruri care au costat foarte mult. Am considerat că nu merită atât de mulți bani, dar până la urmă le-am luat”, a adăugat Andreea Esca.

Andreea Esca și-a sărbătorit ziua de naștere pe un yacht

Andreea Esca a sărbătorit aniversarea zilei de 50 de ani într-un mod inedit. Vedeta și-a luat cei mai apropiați prieteni și a plecat departe de casă. Petrecerea a avut loc pe un yacht, iar știrista a mărturisit că s-a bucurat din plin de moment.

„N-a fost ideea mea. A fost organizată ca o petrecere surpriză, dar mi-a părut foarte bine și cred că și ei s-au simțit foarte bine. Chiar dacă am mers de pe o zi pe alta, ni s-a părut că am mers împreună în vacanță”, a mărturisit vedeta Pro TV.

Totodată, Andreea Esca a mărturisit că i-ar plăcea să călătorească mai mult și să aibă parte de mai multe vacanțe, însă meseria nu îi permite acest lucru.

Pe de altă parte, întrebată dacă s-a gândit vreodată să se mute din țară, Andreea Esca a afirmat că nu a luat niciodată în calcul această variantă.

ADVERTISEMENT
Tags: