Cele mai citite

5 meciuri care te pot RUINA astăzi! Pariurile pe care NU trebuie să le faci

După numeroasele surprize apărute ieri, probabil că astăzi te gândeşti de două ori înainte de a juca un meci. FANATIK îţi dă o mână de ajutor şi îţi prezintă, cu argumente, cinci...
26.01.2014 | 10:14
5 meciuri care te pot RUINA astăzi! Pariurile pe care NU trebuie să le faci

După numeroasele surprize apărute ieri, probabil că astăzi te gândeşti de două ori înainte de a juca un meci. FANATIK îţi dă o mână de ajutor şi îţi prezintă, cu argumente, cinci dintre partidele pe care nu ar trebui să pariezi azi, dacă ai de gând să ieşi pe profit.

Croaţia – Spania (Handbal, Campionatul European)

Ambele echipe au fost învinse în semifinale la capătul unor partide dramatice, pe care le-au condus în multe momente. Dezamăgirea poate fi imensă atât pentru croaţi, cât şi pentru iberici, iar medaliile de bronz nu par consolarea ideală. Meciul se anunţă extrem de echilibrat, după cum reiese şi din cotaţiile oferite de bookmakeri, care o văd pe Croaţia uşor favorită. Este aproape imposibil de spus însă cum se va termina un meci cu o miză aparentă: locul trei la Europeanul de handbal.

Parma – Udinese (Fotbal, Serie A)

Gazdele speră să prindă ultimul loc de Europa League, în timp ce oaspeţii şi-au pus în gând să mai rămână măcar un sezon în Serie A. Parma este mai în formă, cel puţin în campionat, dar nu trebuie uitat faptul că Udinese le-a scos în acest an din Cupă şi pe AC Milan, şi pe Inter. În plus, friulanii nu au pierdut niciunul din precedentele trei meciuri directe cu Parma, căreia i-a marcat opt goluri în acest interval.

Werder – Braunschweig (Fotbal, Germania)

Chiar dacă întâlneşte ultima clasată, Werder are toate motivele să se teamă de acest meci, pariorii la rândul lor. Trupa din Bremen s-a remarcat în ultimii ani datorită numărului mare de goluri marcate, acum însă, are una dintre cele mai modeste ofensive din Bundesliga. Werder e vulnerabilă în apărare, cu 37 de goluri încasate stând mai bine doar decât Hoffenheim şi Hamburg.

Genk – Gent (Fotbal, Belgia)

Cele două formaţii luptă pentru ocuparea ultimului loc care asigură prezenţa în play-off, dar în ultima vreme joacă precum echipele de la retrogradare. Atât Genk, cât şi Gent vin după câte patru înfrângeri consecutive, gazdele nici măcar nereuşind să înscrie vreun gol. Totuşi, atunci când joacă împotriva acestui adversar, Genk marchează, mai ales acasă, unde a făcut-o în fiecare dintre ultimele 17 partide directe.

Miami Heat – San Antonio Spurs (Baschet, NBA)

Campioana dă semne de oboseală în ultima vreme, fie pierzând meciuri, fie câştigându-le abia pe final. Întâlneşte una dintre cele mai experimentate echipe din NBA, San Antonio, care a bifat nouă victorii în ultimele zece meciuri jucate în deplasare. Totuşi, la Miami s-a impus o singură dată în ultimele nouă partide, astfel că găsirea unui pariu viabil la acest meci este greu de realizat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri