Pariuri sportive

Cinci motive pentru care popularitatea sloturilor online a crescut

11.11.2020 | 12:05
Cinci motive pentru care popularitatea sloturilor online a crescut
ADVERTISEMENT

Sloturile online au devenit foarte populare în ultima perioadă. FANATIK îţi prezintă o analiză a acestui comportament şi motivele pentru care din ce în ce mai mulţi jucători joacă sloturi online 

Industria jocurilor de noroc atinge în prezent cote uriașe la care activează, cu un profit înregistrat de peste 450 de miliarde de dolari și cu o creștere anuală de 5%. Această dezvoltare puternică este hrănită de viteza cu care mediul online de gambling crește, la nivel global.

ADVERTISEMENT

Deși succesul cazinourilor stradale rămâne unul evident, lipsa limitărilor impuse de spațiu și timp dar mai ales accesibilitate pe care o presupune mediul online, conturează o platformă a jocurilor de noroc ce poate doar să crească.

Care sunt motivele pentru care sloturile online au devenit din ce în ce mai populare

Iar dacă ne uităm la atracția centrală din fiecare cazinou – sloturile video, ne putem da seama că mediul online este locul unde ele își pot crește popularitatea într-un ritm colosal.

ADVERTISEMENT

Așa că indiferent dacă jucătorii aleg să joace sloturi gratis 2020 sau să investească bani reali la sloturi cu jackpoturi uriașe, aceste jocuri ocupă prima poziție în preferințele pariorilor.

Dar care sunt motivele pentru care sloturile au devenit atât de celebre?

5 motive pentru care popularitatea sloturilor online a crescut
5 motive pentru care popularitatea sloturilor online a crescut

Ai de unde alege!

Varietatea de cazinouri online aduce opțiuni nelimitate dar potrivite fiecărui tip de jucător. Pe piață există un număr foarte mare și într-o continuă creștere de cazinouri online care se întrec în oferte pentru a atrage mai mulți jucători. Aceștia investesc în creșterea portofoliului de jocuri ce vin de la cei mai mari dezvoltatori din industrie, gândesc constant oferte promoționale și bonusuri impresionante sau crează noi modalități de joc pentru a contura o experiență de joc cât se poate de autentică.

ADVERTISEMENT

La nivel național, opțiunile în materie de cazinouri online sunt multiple și extrem de satisfăcătoare, astfel încât fiecare tip de jucător o să găsească locul perfect pentru a se distra la păcănele. Recomandarea noastră este de a alege întotdeauna cazinourile legale și licențiate de ONJN, pentru un joc sigur și corect.

Varietate uriașă de jocuri

Da, chiar ai de unde alege și asta se întâmplă la un nivel înalt, imposibil de atins de cazinourile stradale. Varietatea uriașă de sloturi disponibile la cazinourile online nu poate să concureze cu cea oferită de cele stradale. Așa cum am menționat lipsa limitărilor, în cazul unui cazinou fizic ce dispune de un anumit spațiu, o platformă online poate susține prezența a sute de jocuri cu care să-și încânte pariorii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cantitate, trebuie să ne uităm și la calitatea jocurilor. În același timp cu avansul tehnologiei, o mulțime de dezvoltatori de jocuri de noroc au atins o nouă etapă în materie de jocuri create. Acestea au diferite tematici, fiind bazate pe filme celebre, seriale, cărți, sporturi, muzică și jocuri clasice ori legende faimoase. Apoi sunt inovațiile tehnologice care le permit acestora să includă artificii precum 3D sau elemente de grafică și design care le fac irezistibile. Iar atunci când cele mai populare sloturi vin de la distribuitori precum NetEnt, Microgaming sau EGT – companii cu mulți ani de experiență în spate, știi sigur că te așteaptă o aventură de neuitat.

Șansele mari de câștig

Spre deosebire de celelalte jocuri de noroc de masă, sloturile sunt recunoscute pentru șansele mai mari de câștig pe care le aduc jucătorilor. Iar aici ne referim la cota RTP – rata de returnare la jucător. Aceasta este întotdeauna mai mare și cu puțin noroc, poți să găsești la cazinourile stradale sloturi cu RTP în jurul procentajului de 75% – 86%.

Mediul online însă a modificat aceste reguli și a înclinat balanța în favoarea jucătorului. Drept urmare, majoritatea dezvoltatorilor au ridicat cota RTP pentru sloturile online la peste 90%, mare parte din ele trecând ușor de 94% și unele ajungând chiar la 99%.

Mai mult de atât, sloturile cu jackpot progresiv se găsesc în număr mare în online, ceea ce nu aduce doar o doză mai mare de adrenalină ci și câștiguri la care nu te gândeai. De exemplu, furnizorul de jocuri Microgaming, care se specializează în sloturi progresive, a înregistrat cu jocul Mega Moolah cele mai mari jackpoturi din istorie, câștigurile ajungând la milioane de dolari.

Ușor de învățat și jucat

Jocurile de noroc promovează într-adevăr ideea de complexitate, tensiune și adrenalină. Doar două dintre aceste caracteristici se potrivesc sloturilor, motiv central pentru care ele au devenit atât de populare. Numărul uriaș de jucători care pariază la sloturi se bazează pe ușurința cu care poți înțelege modul de joc și de funcționare al acestora.

Regulile sunt super simple și nu ai nevoie de abilități speciale sau cunoștințe sau studiu pentru a dezvolta strategii care să te ajute să câștigi. Acest aspect a reușit să extindă și profilul de bază al jucătorului de noroc, sloturile devenind atractive pentru o arie mult mai largă de oameni, fără să mai conteze vârsta, sexul sau statutul social al celui care se bucură de magia sloturilor.

Și pentru că această facilitate de joc contează enorm, sloturile au devenit foarte ușor de adaptat în diferite medii. Drept urmare, astăzi avem acces la un număr impresionant de sloturi pe mobil, pe care le putem accesa de oriunde și oricând ne dorim, pentru a ne relaxa în fața unor role cu șanse mari de câștig.

O activitate relaxantă

Comparând jocurile de noroc între ele, menționam că sloturile sunt ușor de jucat și de înțeles, ceea ce taie din tensiunea pe care o resimte jucătorul pe parcursul jocului. Spre deosebire de o partidă de poker, unde trebuie să gândești constant strategii, să fii atent la reacțiile proprii sau ale celorlalți jucători – ceea ce-ți dă o stare constantă de tensiune, sloturile îți aduc relaxare.

Adrenalina nu lipsește, deoarece cu fiecare rotire ești mai aproape de câștigurile visate. Iar fiecare nouă combinație poate să-ți aducă bonusuri în bani sau rotiri gratuite care te ajută în parcursul tău spre jackpot. Dar per total, ai parte de o activitate relaxantă, fără presiune, care doar te ajută să te destinzi la tine acasă sau pe o plajă când ești în vacanță și să câștigi niște bani în plus.

Cei care sunt doar în căutarea distracției dar care nu vor să investească, au și posibilitatea de a juca aceste sloturi amuzante, gratis, în varianta demo. Deoarece tot mai multe cazinouri online dau această șansă de joc gratuit, pentru ca fiecare jucător să poată să descopere jocurile care i se potrivesc cel mai mult, la care să se întoarcă de fiecare dată când vrea să mizeze pe bani reali și să se distreze la maxim.   

ADVERTISEMENT