News

5 SEMNE că vrea să te PĂRĂSEASCĂ

Se spune că femeile simt când iubitul le înşeală sau când ceva nu este în ordine în general, în relaţie. Dar putem noi oare să ghicim în timp util când bărbatul din viaţa noastră se...
04.02.2015 | 14:00
5 SEMNE ca vrea sa te PARASEASCA

Se spune că femeile simt când iubitul le înşeală sau când ceva nu este în ordine în general, în relaţie. Dar putem noi oare să ghicim în timp util când bărbatul din viaţa noastră se decide să plece? Iată care sunt cele 5 semne că vrea să te părăsească.

Nu se ţine de cuvânt

Una zice şi alta face sau promite că te ajută cu ceva şi, printr-un “concurs ciudat de împrejurări” este împiedicat să o facă? Dacă bărbatul din viaţa ta nu se mai ţine de cuvânt, poţi să fii sigură că mintea îi stă în altă parte.

Te întreaba dacă relaţia voastră merge bine

Bărbaţii nu discută astfel de subiecte cu uşurinţă şi în general nu se gândesc la mersul unei relaţiid ecât atunci când ceva este, evident, în neregulă. Dacă te întreabă ce părere ai despre relaţia voastră, sau dacă ţi se pare că s-a schimbat ceva între voi în ultima perioadă, poţi să intri la păreri. E clar: are dubii şi se gândeşte să îşi ia tălpăşiţa.

d1

Dă vina pe tine

Clasicul “nu e vina ta, eu sunt cel care nu înţelege” s-a transformat în “tu nu vezi că strici tot” sau “eu nu am făcut nimic greşit”? Ei bine, s-ar putea ca el să fi intrat deja în starea de agresivitate pentru că sentimentele lui nu mai sunt ca la început. Vezi dacă mai poţi salva ceva înainte să se ducă totul de râpă.

Se uită după alte femei

Deşi acesta este un păcat comun multor bărbaţi, indiferent de starea lor civilă sau personalitate, dacă respectivele remarci sau ocheade au apărut recent, ceva nu merge cum trebuie în relaţia voastră. Dacă îl prinzi că se uită după alte femei sau discută despre cine ştie ce tipă hot, fii sigură că nu la o aventură în trei se gândeşte. De fapt, nu face decât să prospecteze piaţa.

Femme enceinte et homme regardant autre femme

Nu răspunde la telefon

Nu o să fim absurde, dar dacă bărbatul din viaţa ta era până de curând disponibil oricând pe telefonul mobil şi acum nu dai de el cu zilele, aveţi o problemă serioasă. Faptul că nu răspunde la telefon la fel de des ca înainte nu înseamnă neapărat că te înşeală, dar poate să semnifice faptul că nu mai are atâta chef de tine ca înainte.

Foto: Thinkstockphotos, Northfoto

Sursă: www.unica.ro