Life

5 semne care îți arată că un câine e pe cale să te atace. Ce trebuie să știi despre animalul adorat de milioane de români

5 lucruri care demonstrează că un câine vrea să te muște. Care sunt informațiile pe care e bine să le cunoști despre acest animal.
16.05.2024 | 19:20
5 semne care iti arata ca un caine e pe cale sa te atace Ce trebuie sa stii despre animalul adorat de milioane de romani
5 lucruri care demonstrează că un câine vrea să te muște. Care sunt informațiile pe care e bine să le cunoști despre acest animal. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

5 semne care îți arată că un câine e pe cale să te atace. Ce trebuie să știi despre animalul adorat de milioane de români. Descoperă în rândurile de mai jos la ce trebuie să fii atent atunci când îl întâlnești pe stradă.

5 lucruri care demonstrează că un câine vrea să te muște. Care sunt informațiile pe care e bine să le cunoști despre acest animal

5 lucruri care demonstrează că un câine vrea să te muște. Care sunt informațiile pe care e bine să le cunoști despre acest animal, care este iubit de foarte mulți cetățeni din România, dar și din alte țări de pe pământ.

ADVERTISEMENT

Foarte multe lume știe că acest patruped este stimulat de frică, amenințare sau spaimă. E foarte important să nu simtă că îți este teamă de el pentru că în caz contrar s-ar putea să reacționeze într-un sens negativ.

Unul dintre principalele semne pe care trebuie să le iei în calcul este faptul că începe să își lingă botul. Limbajul trupului este esențial atunci când în calea ta apare un animal pe care nu îl cunoști sau care nu are stăpân.

ADVERTISEMENT

Al doilea semn care arată că este pe cale să te atace este legat de felul în care se comportă. Dacă se îndepărtează de alt câine, înseamnă că nu este un lucru bun. De asemenea, al treilea aspect este strâns legat de urechile îndreptate spre spate.

Al patrulea semn care arată că un câine este pe cale să te atace este atunci când ține capul întors. În plus, al cincilea lucru care demonstrează că are de gând să te muște este arătat de faptul că ochii săi albi sunt în formă de semilună.

ADVERTISEMENT

Cum scapi de un câine agresiv. Sfaturi de la dresori

Dresorii din România au o serie de sfaturi pentru a scăpa de un câine agresiv, care ar putea să te atace. Specialiștii în domeniul canin spun că nu trebuie să fugi niciodată de animalul care are un astfel de comportament.

„Un câine care vrea să muşte vine direct. Efectiv. Deci nu te atenţionează. În momentul când vine un câine brusc spre tine, e clar că vine să te muşte. În niciun caz să nu fugi. În momentul în care fugi, devii victimă.

ADVERTISEMENT

E bine să te duci tu spre câine. E bine să ţipi, să ai ceva cu care să-l loveşti… efectiv să sperii tu câinele, câinele se va speria. În momentul când fugi, câinele îşi va da seama că îţi este frică şi te va urmări până te va prinde şi te va muşca.

Efectiv te apleci, îl sperii, ţipi şi întotdeauna este bine să te duci tu spre câine. Să îi arăţi de fapt că tu eşti şeful”, a explicat Cristian Vătau, instructor internaţional de dresaj canin, pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din...
Reacţia unui turist din UK care a vizitat pentru prima dată locul din România unde soarele "răsare" de două ori: "Fascinant"
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe...
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Iosif Rotariu, devastat de durere. Soția lui a murit în somn
Iosif Rotariu, devastat de durere. Soția lui a murit în somn
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni