Sport

50.000 de euro în 3 zile! Cum facem bani de o garsonieră cu o investiție de meniu la fast-food!

Weekend-ul vine ca de obicei cu o ofertă bogată în evenimente, iar un bilet-bombă, cu un câștig pe măsură, nu trebuie să lipsească din ”portofoliul” pariorilor curajoși.
20.01.2022 | 13:08
50000 de euro in 3 zile Cum facem bani de o garsoniera cu o investitie de meniu la fastfood
Cu o investiție minimă, putem da lovitura la pariuri în weekend
ADVERTISEMENT

S-au reluat toate campionatele importante din Europa, iar meciurile se desfășoară într-un ritm din ce în ce mai alert.

Din multitudinea de jocuri din acest weekend, am ales 18 partide împărțite pe 3 zile. Avem o cotă consistentă, de 4.000, dar și o ofertă specială, de nerefuzat, de la SUPERBET.

ADVERTISEMENT

Spectacol și goluri în derby-ului orașului Hamburg

Începem cu un derby-spectacol din liga a doua germană. HSV Hamburg – St Pauli nu este doar un duel local de senzație, ci și un meci între două echipe care luptă anul acesta pentru promovare. Oaspeții joacă deschis, HSV are o echipă cu mulți jucători de valoare, iar GG-ul este cel mai potrivit pronostic.

Vineri se reia și liga a doua belgiană, prilej să bifăm pe bilet un 3+ la Molenbeek – Lommel.

Închidem ziua cu două meciuri din Top 5 campionate. Eintracht evoluează bine pe teren propriu și nu va pierde în fața codașei Arminia, într-un meci de la două goluri în sus, iar Lyon este favorită cu Saint Etienne, o grupare în mare suferință în acest sezon de Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă pornim la drum tot cu un meci din Germania, de această dată din liga a treia. Kaiserslautern, un club cu blazon, pare decis să atace promovarea anul acesta și are o misiune facilă cu Viktoria Berlin, pentru o cotă foarte bună, 1,72 la victorie!

Mizăm pe 3 din 3, în Bundesliga!

Mizăm în forță pe 3 meciuri din Bundesliga, toate având aceeași oră de start: 16.30. Freiburg, revelația campionatului, produce un fotbal spectaculos, mai ales pe teren propriu. Gazdele au și o cotă de neratat, 1,70 la un combo lejer, că nu vor pierde și se vor marca de la două goluri în sus. După victoria spectaculoasă de la Gladbach, Leverkusen va face show pe teren propriu, cu Ausburg, iar Hoffenheim – Borussia Dortmund este un meci de goluri în ambele porți.

ADVERTISEMENT

Din Spania, merită adăugate pe bilet două favorite pe teren propriu. Villareal poate marca minim două goluri acasă cu Mallorca, iar Sevilla vrea să rămână în plasa liderului Real Madrid, cu o victorie și 3 puncte sunt absolut necesare în fața Celtei.

Închidem ziua cu două dispute din Benelux. St. Truidense, respectiv Alkmaar, trec prin perioade bune de joc și se pot impune lejer pe teren propriu în fața lui Seraing, respectiv Cambuur.

ADVERTISEMENT

Ambele marchează, pronosticul de neratat din ”De Topper”

Duminică la prânz profităm de marele derby al Olandei, PSV – Ajax, un GG fără emoții în ”De Topper”.

În Premier League, Arsenal are o misiune ușoară cu codașa Burnley, iar Leipzig, renăscută după ce a schimbat antrenorul, dă piept cu Wolfsburg, o echipă în cădere liberă. Meci spectaculos se anunță la Berlin, acolo unde mașina de goluri Bayern, n-are mamă, n-are tată, indiferent de adversar.

Liderul campionatului belgian, St Gilloise, are meci greu cu Genk, dar un 3+ este perfect realizabil, iar biletul este închis cu derby-ul londonez, Chelsea – Tottenham. Băieții lui Tuchel au ratat de puțin victoria în deplasarea grea de la Brighton, iar duelul cu trupa lui Antonio Conte este un bun prilej de restart pentru ”The Blues”, pe 2022!

Din 18 meciuri am făcut o cotă de 4000. Pentru o miză de 40 de lei, cât un meniu la un fast- food, avem un câștig de aproximativ 50.000 de euro! În plus, SUPERBET are și o oferă specială în această lună!

Biletul de 50.000 de euro

Biletul de 50.000 de euro

ADVERTISEMENT