Sport

500.000 de euro, prețul unui pachet premium la Jocurile Olimpice. Ce include de aceşti bani

Milionarii lumii plătesc până la 500 de mii de euro pentru a avea parte de o experiență de neuitat la Jocurile Olimpice de la Paris.
04.05.2024 | 18:01
500000 de euro pretul unui pachet premium la Jocurile Olimpice Ce include de acesti bani
Jocurile Olimpice de la Paris încep în mai puțin de 3 luni. Cât costă un bilet premium?
ADVERTISEMENT

Jocurile Olimpice de la Paris încep în mai puțin de 3 luni, iar fanii sportului din toată lumea se pregătesc de ceremonia de deschidere.

Întâlniri cu sportivii și acces în Satul Olimpic. Cât costă o astfel de experiență?

Cei mai bogați împătimiți pot avea parte de o experiență unică la această ediție a Olimpiadei. Cu aproximativ 500 de mii de euro, milionarii pot avea întâlniri cu sportivii și primesc acces în satul olimpic.

ADVERTISEMENT

GR8 Experience este agenția internațională care vinde astfel de pachete. Aceasta este deținută de managerul de afaceri al lui LeBron James și de managerul de relații publice al lui Rafa Nadal. Agenția vinde pachete care includ accesul la numeroase concursuri, printre care finala la 100m. Cu un astfel de pachet, doritorii pot participa și la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Cine își dorește un astfel de pachet va trebui să scoată o sumă consistentă din buzunar. Costul poate ajunge până la 500 de mii de dolari, însă reprezentanții agenției promit că este o investiție care merită, întrucât cine plătește va avea șansa de a se întâlni cu mai mulți sportivi renumiți.

ADVERTISEMENT

Directorul executiv al GR8 Experience, Barnabas Carrega, a vorbit despre facilitățile de care vor beneficia cumpărătorii unui astfel de pachet. Acesta nu a dezvăluit numele sportivilor cu care vor colabora, însă a asigurat că experiența va fi una pe placul clienților.

“Pentru Jocurile Olimpice sunt câțiva jucători de tenis și o serie de alți sportivi, dar nu sunt în măsură să-i numesc. Unii sportivi au un nume uriaș, dar s-ar putea să nu aibă carisma necesară pentru clienți, alții oferă o experiență adevărată. Sportivii trebuie să pară că vor să fie acolo, nu să spună ‘bună ziua’, dar apoi, în cinci minute, este evident că vor să plece”.

ADVERTISEMENT

“Orice entitate care vinde pachete , o face în mod ilegal”

GR8 Experience a declarat prin reprezentanții săi că oferă bilete și la ceremonia de deschidere a jocurilor olimpice, dar și experiența de a merge în satul olimpic. Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice a explicat că On Location este singurul distribuitor oficial de bilete la Olimpiadă.

“Orice entitate care vinde pachete de ospitalitate cu bilet inclus, care nu este un sub-distribuitor oficial al On Location, o face în mod ilegal. Accesul în satul sportivilor sau pentru a participa la ceremonia de deschidere nu este pe bază de bilete și este autorizat doar celor care au o acreditare valabilă. Orice persoană care accesează satul sau ceremonia de deschidere va fi supusă unor multiple controale de securitate”.

ADVERTISEMENT

On Location, distribuitorul oficial de bilete la Jocurile Olimpice, a explicat: “Orice terțe părți neoficiale care revând bilete și pachete de ospitalitate o fac împotriva termenilor și condițiilor Paris 2024 și On Location și probabil acționează împotriva legilor locale. Cel mai important, aceștia pun în pericol experiența fanilor, deoarece biletele și pachetele revândute sunt identificate pentru a fi anulate, ca parte a unui program amplu de aplicare a legii care se desfășoară înaintea Jocurilor de la Paris”.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost...
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost luat de urgenţă în plasament. Părinţii copilei erau datori la cămătari
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus...
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele...
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele de vară
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”