Fotbal intern

Atenție, Gigi Becali! Botoșaniul i-a stabilit prețul lui Andrei Miron. Iftime are ofertă și de la Ural, echipa lui Bicfalvi. EXCLUSIV

07.12.2019 | 15:17
Atentie Gigi Becali Botosaniul ia stabilit pretul lui Andrei Miron Iftime are oferta si de la Ural echipa lui Bicfalvi EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Miron, căpitanul Botoșaniului, are mari șanse să plece din Moldova în pauza de iarnă. Inclusiv patronul său, Valeriu Iftime, a declarat în mai multe rânduri că a discutat cu jucătorul și e de acord ca acesta să se transfere.

FANATIK a dezvăluit în premieră interesul lui Gigi Becali pentru fundașul de 25 de ani, dar deocamdată nu s-a mișcat nimic până la deschiderea perioadei de transferuri. FC Botoșani i-a fixat prețul căpitanului său la 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 2,00 este cota pentru 2-3 goluri în meci. Vezi aici toate cotele!

Botoșaniul vrea 500.000 de euro pentru a-i da drumul lui Andrei Miron la FCSB. Gigi Becali se pregătește de negocieri

Gigi Becali va aduce cu siguranță măcar un fundaș central în perioada de pauză. A și declarat-o, pentru că în acest moment FCSB stă în doar doi stoperi de meserie, Bogdan Planic și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

Mai există soluții alternative, de genul Soiledis, Filip, Nedelcu, Pintilii sau Momcilovici, dar Becali vrea transferuri.

Unul dintre stoperii care prezintă interes este căpitanul celor de la FC Botoșani, Andrei Miron, 25 de ani, aflat la formația moldavă din vara lui 2015 și cu contract până în iunie cu echipa lui Iftime.

ADVERTISEMENT

Patronul Botoșaniului i-a stabilit prețul lui Miron pentru a-i da drumul la FCSB. FANATIK a aflat că este vorba de 500.000 de euro, iar Iftime se bazează și pe faptul că există interes pentru jucătorul său și din alte părți.

Ural Ekaterinburg, echipa lui Eric Bicfalvi, s-a interesat de Andrei Miron

Gigi Becali ar dori să-l ia pe Andrei Miron dar nu la banii pe care-i cere Iftime. Este motivul pentru care trage încă de timp și încearcă să ajungă undeva la jumătate cu oferta față de pretențiile Botoșaniului.

ADVERTISEMENT

În acest timp Iftime pare liniștit, deoarece a primit informații că și cei de la Craiova au întrebat de Miron, dar în primul rând pentru că rușii de la Ural Ekaterinburg iau în calcul să-l oferteze pe Miron. Iar pentru ruși 500.000 de euro nu înseamnă o sumă de negociat.

„Din câte am înţeles, nea Valeriu a spus răspicat că Miron nu va pleca decât în cazul unei oferte foarte avantajoase. Am soluţii. Am jucători în lot care se pregătesc, care-și aşteaptă rândul. Dacă nu-i dai pe cei care au oferte, îi blochezi pe ceilalţi. Dacă nu-i dădeam drumul lui Burcă, nu îl mai vedeam pe Chindriş, care este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România” – Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, e pregătit în cazul în care Andrei Miron va pleca de la echipă. Că va fi FCSB, Craiova sau o echipă de afară, Croitoru e convins că se descurcă.

  • 800.000 de euro este cota lui Andrei Miron pe site-urile de specialitate
  • 250.000 de euro ar fi de acord să plătească Gigi Becali pe Miron, dar Botoșaniul vrea dublu
ADVERTISEMENT