Life

6 ani fără Plutonier Căpșună. Cine a fost marea iubire a lui Sebastian Papaiani: “Încă suntem împreună”

6 ani fără Plutonier Căpșună, personaj interpretat de marele actor Sebastian Papaiani. Cine a fost marea iubire a acestuia?
27.09.2022 | 13:38
6 ani fara Plutonier Capsuna Cine a fost marea iubire a lui Sebastian Papaiani Inca suntem impreuna
Cine a fost marea iubire a lui Sebastian Papaiani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Papaiani s-a stins din viață acum șase ani, iar soția lui spunea în urmă cu un an că încă sunt împreună. Iată cine a fost partenera lui de viață, marea dragoste a actorului!

Cine a fost marea iubire a lui Sebastian Papaiani

Au trecut șase ani de la moartea lui Sebastian Papaiani, actorul care l-a însuflețit pe Plutonierul Căpșună în seria de filme Brigada Diverse.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, soția lui, dragostea vieții sale, spune că sunt împreună și după moartea actorului, în ciuda faptului că a mărturisit că unora li se poate părea ciudat acest lucru.

Marcela Papaiani a mărturisit că își visează soțul în fiecare săptămână sau chiar de mai multe ori, iar prezența lui este atât de pregnantă de parcă nici nu ar fi plecat din această lume, a spus soția sa.

ADVERTISEMENT

„Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună”, spunea, în 2021, văduva marelui actor, pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Marcela Papaiani, gest de iubire după moartea actorului

Sebastian Papaiani a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale, Marcela, despre care spunea că nu l-a criticat niciodată pentru că muncea mereu și lipsea de acasă de multe ori.

Iubirea dintre marele actor care s-a stins din viață și soția lui este dovedită și după moartea lui, deoarece Marcela Papaiani, văduva regretatului actor, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca el să aibă o placă comemorativă în fața locuinței, un bloc din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Mă reculeg în fața plăcii comemorative pe care am instalat-o la intrarea în blocul nostru, aflat pe 13 Septembrie, lângă Hotelul Marriott.

Primăria nu a reușit să facă acest gest, așa că am decis să duc până la capăt povestea asta, și cu ajutorul unor prieteni.

Până azi aflu că taximetriștii din București îl numesc tot blocul lui Papaiani, cum îi spuneau cât mai trăia soțul meu”, a mai spus Marcela Papaiani, conform sursei citate.

Sebastian Papaiani s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016, după mai multe probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT