Life

6 iulie, Ziua Internațională a Sărutului. Cele 5 zodii care dau cei mai dulci pupici

6 iulie 2022 are o semnificație aparte pentru iubăreți: este Ziua Internațională a Sărutului! Cu această ocazie, vă spunem care sunt cele 5 zodii care cuceresc definitiv prin felul în care sărută!
06.07.2022 | 06:30
6 iulie Ziua Internationala a Sarutului Cele 5 zodii care dau cei mai dulci pupici
Ziua Internațională a Sărutului, sărbătorită pe 6 iulie 2022. Foto: english.jagran.com
ADVERTISEMENT

5 zodii sunt recunoscute pentru șarmul lor atunci când vine vorba despre cuceririle în dragoste. Tot ele sunt și cele care se pricep cel mai bine la sărutat.

Ziua Internațională a Sărutului: zodiile care sărută cel mai bine

Cu ocazia Zilei Internaționale a Sărutului, vă spunem care sunt cei 5 nativi care stau cel mai bine la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Berbecii, deși sunt mai aprigi de fel și nu au deloc răbdare, acordă o atenție deosebită momentelor de tandrețe. Atunci când sunt îndrăgostiți lulea, aceștia iau lucrurile treptat și pot fi extrem de romantici.

Nativii de foc oferă sărutări scurte, dar intense, preferând mai degrabă să țină în suspans partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Tot pe lista celor care sărută bine sunt și Leii. Pasiune pură, zodie de foc, nici nu se putea altfel! Acești nativi reușesc să fie extrem de deschiși în materie de iubire. Spre deosebire de ceilalți nativi de foc, aceștia preferă mai degrabă săruturile lungi, desprinse din filmele romantice hollywoodiene.

Și cei născuți în zodia Scorpion sunt recunoscuți pentru patima pe care o pun când vine vorba de a-și dovedi afecțiunea. Putem spune despre nativii de apă că sunt cei mai inventivi atunci când vine vorba de pupat.

ADVERTISEMENT

Ei nu sunt deloc conformiști. Nu sunt adepții sărutărilor clasice. Mereu vin cu ceva nou, cu un joc, cu momente de suspans. Și, de altfel, Scorpionii sunt cei care nu acordă foarte ușor un sărut.

Pentru a ajunge la buzele lor e nevoie să faci eforturi îndelungate. Nativii de apă știu să îi țină pe jar pe partenerii lor ori pe potențialii lor parteneri.

ADVERTISEMENT

Peștii, delicați; Fecioarele știu să surprindă

Din această listă nu puteau lipsi Peștii. Ceva mai suavi, mai delicați, mai atenți la nevoile persoanei iubite, nativii de apă se vor conforma în funcție de personalitatea fiecăruia.

Peștii nu sărută de două ori la fel! Dacă în cazul primelor trei zodii putem vorbi despre un oarecare tipar, când amintim de Pești lucrurile se schimbă puțin.

Ei știu să se adapteze cel mai bine la omul cu care își împart viața nu doar când vine vorba despre lucrurile pe care le fac în dormitor. Peștii se dedică cu totul oricărei povești de iubire, numărându-se printre cei mai fideli, mai ales atunci când simt cu adevărat că au dat peste sufletul lor pereche.

Ultimii, dar nu cei din urmă, în această înșiruire, sunt cei născuți în zodia Fecioară. Nativii de pământ se aseamănă cu Scorpionii atunci când recurg la tehnici de cucerie a celorlalți.

Și Fecioarelor le place să surprindă, mai ales atunci când sărută. Nu se lasă nici ele ușor de cucerit, iar când sunt într-un moment de intimitate, se implică în totalitate, săruturile fiind însoțite și de alte gesturi de afecțiune, în special mângăieri.

Există și câteva zodii care nu pun mare preț pe sărutări sau tot felul de atitudini romantice, siropoase când petrec timp cu persoana iubită. Aici includem pragmaticii Capricorni, Vărsătorii (mereu cu capul în nori), Taurii, Racii sau Săgetătorii.

ADVERTISEMENT
Tags: