Advertorial

7 zile cu premii de la Casa Pariurilor: ia pariuri fără risc sau alte surprize direct în cont!

7 zile cu minuni, una și-una! 24 din 24 la Casa Pariurilor. Dacă ai fost pe la festivaluri, ai văzut cum e: plătești bilet și-n banii ăia vezi 50 de trupe.
17.05.2022 | 15:45
7 zile cu premii de la Casa Pariurilor ia pariuri fara risc sau alte surprize direct in cont

7 zile cu minuni, una și-una! 24 din 24 la Casa Pariurilor. Dacă ai fost pe la festivaluri, ai văzut cum e: plătești bilet și-n banii ăia vezi 50 de trupe. În 3-4 zile, te întorci cu țiuit de urechi acasă (“tinitus” pentru viitorii doctori) în fiecare seară. Cam așa e și la noi, doar că fără țiuit!

La Casa, dacă respecți condițiile de joc, te întorci de pe-o surpriză pe alta. Toate în contul tău online frumos și bogat. Din 16 până-n 22 mai, deci luna asta, avem zile în care dăm fără oprire, fără număr, fără limite. Mai un RFB de zile mari (pariu fără risc), mai un cashback, mai un +20% la biletul câștigător, mai o surpriză directă în cont – o rulezi o dată și ești campion.

Poți să-i spui un campionat în care garantat, obligat și automat, toată lumea iese pe locul 1. În fiecare zi ai această șansă o dată. Depui și câștigi, simplu. Dar știi cum e…mai bine o dată și bine de tot decât de multe ori și puțin. Poți să pui pe ce sport vrei tu, că nu-i bai problemă, pariu sportiv să fie. Sunt 7 zile, deci 7 surprize și a opta minune la pariuri. Te așteptăm, ușa Casei e deschisă! #CasaFieBine