Fotbal intern

70 de ani de istorie pentru Universitatea Craiova. Peluza Sud 97 a facut spectacol! Video

05.09.2018 | 11:54
70 de ani de istorie pentru Universitatea Craiova Peluza Sud 97 a facut spectacol Video

70 de ani de istorie pentru Universitatea Craiova. Suporterii din Peluza Sud 97 au făcut un spectacol în toată regula, azi noapte, pe stadionul Tineretului, cu ocazia implinirii a 70 de ani de istorie a Universității Craiova, acolo unde Știința a promovat în Liga 1, în 1964.

Suporterii Universității Craiova sunt azi în mare sărbătoare. Însă Bănia fotbalistică este împărțită în două datorită războaielor dintre Adrian Mititelu și Mihai Rotaru. Ambii patroni se luptă prin tribunale, Rotaru și cu ajutorul lui Pavel Badea și al autorităților locale, pentru palmaresul celei mai iubite echipe din provincie, Universitatea Craiova.

70 de ani de istorie pentru Universitatea Craiova. Peluza Sud 97 a facut spectacol!

Astfel că, suporterii ambelor echipe au decis să sărbătorească acest eveniment. Dacă fanii de la CSU s-au dus pe Oblemenco, în schimb ultrașii echipei FC U Craiova 1948, echipa pe care Adrian Mititelu a înscris-o anul trecut în Liga 4, iar acum evoluează în Liga 3, au făcut un adevărat show în cursul nopții de marți spre miercuri pe stadionul Tineretului. De această arenă pe Știința o leagă amintiri de neuitat. Este locul în care alb-albaștrii au promovat pentru prima dată în Liga 1 în 1964, dar și locul unde Universitatea Craiova i-a administrat Stelei cea mai categorică înfrângere. În septembrie 1979 Știința a zdrobit Steaua, cu scorul de 10-0 în semifinalele Cupei FRF, prima dar si singura competiție de acest gen organizata vreodată de Federația Română de Fotbal. Eroul oltenilor din acel meci a fost Mircea Irimescu, cel care a marcat patru goluri. Pentru alb-albaștrii au mai înscris Sorin Cârţu 2, Zoli Crişan 2, Costică Donose, Aurică Beldeanu

70 de ani de glorie pentru Universitatea Craiova. Ultrasii lui FCU pe stadionul Tineretului

Astfel, după ce suporterii au sărbătorit 70 de ani de glorie pentru Universitatea Craiova, cu bune și rele, suferințe și necazuri, FANATIK.RO a luat legătura cu Mircea Irimescu. “Pe mine mă leagă amintiri frumoase de Universitatea Craiova, dar echipa asta din Liga 1 nu este Universitatea Craiova. Dacă echipa lui Rotaru mănâncă bătaie mie nu îmi este rușine să ies din casă așa cum se întâmpla în trecut. Pe timpuri, chiar și după 2006, daca Universitatea Craiova pierdea imi era rușine să ies din casă. Atât de mult mă durea sufletul. Acum Mititelu se bate cu Rotaru pentru palmaresul Universității Craiova și este dureros când unul spune că palmaresul este la mine, iar altul spune invers. Voi cine credeți că suferă cel mai mult ? Suporterii! Mititelu a ajuns opziția din politică, iar Rotaru este cel care se află la putere. Sunt ca șoarcele și pisica. Toată lumea știe că Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar restul sunt doar vorbe și lupte prin tribunale. Mie nu o să îmi ia nimeni cele peste 350 de meciuri în Liga 1, nu o să îmi ia nimeni campionatele câștigate cu Universitatea Craiova și nu o să mă cumpere nimeni să merg la București, pe Național Arena, ca la defilarea de 23 august de pe timpul lui Ceaușescu”, a spus Irimescu.

Peluza Sud 97 a dat comunicat!

După ce au făcut un spectacol grandios cu torțe, suporterii din PS.97 au dat un comunicat în legătură cu evenimentul sărbătoririi a 70 de ani de istorie a Universității Craiova.