Cele mai citite

Audi, prezenţă spectaculoasă la Salonul Auto din China

Audi va fi prezentă la Salonul Auto din China şi va face cu siguranţă senzaţie. Va prezenta două modele noi, dar şi un concept de maşină inteligentă. TT RS Coupé şi TT RS Roadster îşi...
Autor: Gabriel Esanu | 16.01.2017 | 15:44
Audi, prezenţă spectaculoasă la Salonul Auto din China

Audi va fi prezentă la Salonul Auto din China şi va face cu siguranţă senzaţie. Va prezenta două modele noi, dar şi un concept de maşină inteligentă. TT RS Coupé şi TT RS Roadster îşi vor face apariţia pentru prima dată în faţa publicului.

Performanţă impresonantă: Noul Audi TT RS

Noul motor de cinci cilindri al modelului TT RS produce o remarcabilă forţă, de 400 de cai putere. Oferă cea mai plăcută modalitate de condus sportiv, cu tracţiune maximă şi datorită tehnologiei quattro drive. Un juriu de jurnalişti specalizaţi pe auto au fostat motorul 2,5 TFSI ca fiind “Motorul Anului” de şase ori la rînd.

Modelulul TT RS Coupe accelereată de la 0 la 100 de kilometri în doar 3,7 secunde, varianta Roadster în 3,9 secunde, cifre care demonstrează că vorbim despre super maşini. Audi poate ajunge în perfect control la viteze de 250 de kilometri pe oră, sau chiar varianta opţională de 280 de kilometri pe oră. .

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!