Pariuri sportive

8 sfaturi şi reguli importante la pariuri live, uită de faliment!

Descoperă aceste 8 sfaturi şi reguli importante la pariuri live care te vor ghida către succes şi te vor face să uiţi pentru totdeauna de faliment!...
14.06.2017 | 13:55
8 sfaturi si reguli importante la pariuri live uita de faliment

Descoperă aceste 8 sfaturi şi reguli importante la pariuri live care te vor ghida către succes şi te vor face să uiţi pentru totdeauna de faliment!

asdasda

Pariurile live reprezintă o sursă rapidă de a face profit, însă dacă nu respecţi nişte reguli şi nu ţi-ai stabilit o serie de obiective clare, acestea se pot transforma într-o armă cu două tăişuri. Jucând live poţi rula rapid sume considerabile, fapt pentru care este şi mai important să fii extrem de concentrat în orice moment, pentru că altfel lucrurile pot scăpa foarte repede de sub control.

1. Înregistrează-te la agenţiile potrivite

Atunci când vine vorba despre alegerea agenţiilor unde să jucăm pariuri live, specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România ne învaţă că trebuie să luăm în calcul numeroşi factori, cum ar fi numărul de sporturi, evenimente şi tipuri de pariuri disponibile, valoarea cotelor şi viteza de actualizare a acestora, eficienţa sistemului de Cash Out, numărul transmisiunilor live video şi aşa mai departe.

Jucând la casele de pariuri online vei avea posibilitatea de a paria fără să plăteşti vreo taxă la plasarea biletului şi va trebui să plăteşti impozit numai atunci când efectuezi o retragere, care dacă este mai mică de 66.750 RON, va fi impozitată în mod individual cu 1% din sumă.

Nu uita să-ţi verifici contul cât mai repede după deschidere, pentru că dacă nu vei duce la bun sfârşit acest proces în termen de 30 de zile, operatorul va fi obligat prin lege să-ţi închidă contul respectiv. Nu-ţi face griji în ceea ce priveşte furnizarea unor documente către operatori: gradul de securitate al marilor case de pariuri online este cel puţin la fel de performant precum cel al băncilor. În plus, datele tale sunt protejate prin lege şi nu au existat niciodată cazuri de pariori păgubiţi, cărora să li se tragă bani de pe card sau alte lucruri de acest gen.

2. Stabileşte o strategie de gestionare a banilor

În primul rând, trebuie să te gândeşti câţi bani eşti dispus să investeşti în pariuri fără ca acest lucru să-ţi afecteze viaţa personală în vreun fel. După ce ai calculat suma respectivă, depune-o în contul de pariuri şi nu mai umbla la banii destinaţi altor cheltuieli până la următorul salariu sau până când ai stabilit tu că ai fi dispus să depui din nou (dacă este cazul). Alege-ţi o miză fixă sau măcar un maxim peste care să nu treci: ţine cont de faptul că profesioniştii joacă cel mult 4% din bancă pe un pariu!

3. Evită să pariezi pe meciurile pe care nu le poţi viziona

wgw

Ai face bine să nu pariezi dacă nu poţi urmări o anume partidă nici pe site-urile operatorilor de pariuri, nici la tv şi nici pe alte site-uri de streaming. Centrul de statistici live poate fi extrem de folositor, însă nu este deloc eficient dacă nu îl combini cu ceea ce îţi spun ochii tăi vizavi de ce se întâmplă pe teren. Urmărind un meci poţi observa detalii care nu apar în cifre şi care pot face diferenţa.

4. Nu intra în joc cu jumătăţi de măsură

De câte ori nu ai pariat pe o cotă mare doar pentru că era atractivă, deşi erai conştient că şansele tale de câştig sunt foarte mici? Ei bine, puţin cu puţin se face mult. Economisind banii aruncaţi pe pariuri care nu sunt realiste vei progresa fără prea mare efort. Dacă nu ai încredere totală în anumite pariuri, mai bine nu le plasa. În egală măsură, oricât de multă încrede poţi avea într-un pariu, asigură-te că nu depăşeşti strategia de money management stabilită.

5. Pariază pe sporturi, competiţii şi evenimente cu care eşti la curent

Dacă nu cunoşti natura competiţiei şi stilul celor doi adversari, îţi va fi foarte greu să iei deciziile cele mai bune atunci când pariezi live. Cotele, poziţia din clasament şi forma nu sunt informaţii suficiente pentru a-ţi indica deznodământul unei partide. Trebuie să ştii cum reacţionează sportivii sau echipele în diverse situaţii, altfel, joci ca la loterie.

6. Foloseşte cu cap funcţia Cash Out

6

Aceasta este una dintre cele mai importante facilităţi oferite în mediul pariurilor online, însă dacă nu-ţi faci o strategie cu privire la închiderea pariurilor s-ar putea ca aceasta să lucreze în defavoarea ta. Poţi închide pariul din două motive: fie pentru a diminua pierderile, fie pentru a-ţi asigura un câştig prematur. Gândeşte-te exact în ce condiţii vei aplica aceste practici şi fă-ţi un set de reguli, pentru că altfel rişti să te sabotezi!

7. Nu paria live dacă nu eşti bine din punct de vedere emoţional şi psihic

Plictiseala cronică, anxietatea, supărarea, beţia şi orice alte stări din această categorie îşi vor pune amprenta pe balanţa contului tău. În plus, dacă nu eşti într-un loc liniştit, care să-ţi permită să te concentrezi la ceea ce faci, ai face mai bine să eviţi să pariezi. Pariurile pot crea emoţii pozitive, atâta timp cât joci sume de bani pe care îţi permiţi să le pierzi, însă atunci când nu ai o stare de spirit bună şi joci la pariuri rişti să faci greşeli costisitoare, atât din punct de vedere emoţional, cât şi financiar.

8. Nu juca la recuperare

Atâta timp cât ai o strategie şi îţi stabileşti o serie de obiective realiste, nu ar trebui să ajungi într-o astfel de situaţie. Totuşi, disciplina este aspectul care îi trădează cel mai des pe pariori. Conştientizează faptul că orice pariori are serii negative şi chiar luni în care nu reuşeşte să facă profit. Setează-ţi aşteptări de bun simţ şi acceptă zilele mai puţin bune, fără să te consumi din punct de vedere psihic. Încearcă să înţelegi că succesul în pariuri se poate obţine numai cu paşi mărunţi şi dacă eşti tentat să abandonezi orice regulă pentru a-ţi recupera pierderea, opreşte-te din pariat pentru o zi şi apoi revino următoarea zi cu forţe proaspete.