News

80 de copii români, blocați în aeroporturile din Milano, Tokyo și Doha. Părinții, acuze dure

26.06.2019 | 16:38
80 de copii romani blocati in aeroporturile din Milano Tokyo si Doha Parintii acuze dure

80 de copii români sunt la ora aceasta blocați în aeroporturile din Milano, Tokyo și Doha. Înnebuniți, părinții lor acuză faptul că au fost păcăliţi de o asociaţie care se laudă că organizează tabere în Statele Unite ale Americii și Japonia, dar au uitat să mai cumpere şi bilete de avion. Astfel, pagina de facebook a Asociaţiei Young Partners For Civil Society Development a fost asaltată de părinţi disperaţi care au început să se plângă de felul în care sunt organizate taberele.

80 de copii români, blocați în aeroporturile din Milano, Tokyo și Doha

Administratorul paginii a luat decizia să o închidă, după ce a postat un mesaj prin care a anunțat că absolut toate proiectele asociaţiei sunt deocamdată suspendate. Între timp, pe pagina lor erau adunate câteva zeci de plângeri ale părinților. Chiar și unii elevi care au participat la tabere în SUA și Japonia au comentat și au povestit că problemele au apărut în momentul în care se îmbarcau sau cel puțin încercau să ajungă la bordul avioanelor care urmau să îi aducă acasă.

Un grup de elevi care se întorcea din Statele Unite ale Americii cu escală la Milano au fost nevoiți să petreacă noaptea pe aeroportul din Italia, în timp ce o parte au ajuns la București după ce au mai făcut o escală la Viena. Probleme serioase au fost și pentru copiii care au mers în Japonia. Unii dintre ei au rămas pur și simplu blocați pe aeroportul din Doha. Alți părinți ai căror copii urmează să decoleze mâine din Tokyo sunt și ei îngrijorați.

80 de copii români, blocați în aeroporturile din Milano, Tokyo și Doha. Copii blocaţi
Copiii au fost în tabere în Statele Unite ale Americii sau Japonia. Sursa foto – facebook

Părinții, acuze dure

Unul dintre părinții ai căror copii au rămas blocați în aceste trei aeroporturi a transmis către Digi 24 mesajul primit de elevi de la o reprezentantă a asociației. „BUNA SEARA! TOCMAI AM FOST ANUNTATA CA NU EXISTA CAZARE IN VIENA SI MAI GRAV CA NU SUNT LUATE BILETELE VIENA ROMANIA. NU POT SA FAC NIMIC ACUM DEOARECE SI EU AM AVUT ACELEASI INFORMATII CA SI VOI.

VA ROG SA VA ANUNTI PĂRINȚII SI SUNT SINGURA CU CARE POT COMUNICA DEOARECE DL GHINOIU CARE RASPUNDE DE ORGANIZARE NU IMI DA SOLUTII . TREBUIE CA PARINTII SA VA UN BILET DE AVION DE LA VIENA.  SUNT MAI MULT DECAT CONSTIENTĂ DE SITUATIE, INSA EU AM PRIMIT ACEST MESAJ MULT PREA TARZIU SA POT GASI O SOLUȚIE.  MA GASITI LA TELEFON DUPA ATERIZARE”, se arată în SMS

Tags: