Sport

9 meciuri îți pot aduce aproximativ 10.000 de euro. Biletul perfect cu partide între echipele naționale

Miercuri și joi sunt zile pline de meciuri internaționale, atât în Liga Națiunilor, cât și în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială, plus Finalissima. Opțiuni suficiente pentru a face profit.
30.05.2022 | 18:38
9 meciuri iti pot aduce aproximativ 10000 de euro Biletul perfect cu partide intre echipele nationale
ADVERTISEMENT

Sezonul s-a încheiat, dar cotele atractive rămân în picioare. Chiar dacă echipele de club au intrat în vacanță, putem miza din plin pe meciurile echipelor naționale. În primele două săptămâni de vară, avem UEFA Nations League, baraj de calificare la Campionatul Mondial și Finalissima.

9 meciuri selectate special pentru a face profit. Aproape 10.000 de euro pot fi câștigați cu doar 40 de lei

Am ales 9 meciuri care pot fi selectate pe un bilet, care vor avea loc miercuri și joi. Cu o miză de doar 40 de lei se poate obține un profit consistent, de aproape 10.000 de euro. 47,764.62 este câștigul exact, care include și un bonus de 20 la sută din profit.

ADVERTISEMENT

Incredibil, dar adevărat, aceste bilete sunt de cele mai multe ori câștigătoare. Un exemplu este cel al pariorului care a dat lovitura cu un bilet pe care l-a jucat la finalul lunii, încasând peste 40.000 de lei.

De asemenea, îți vine în ajutor și super oferta de la Superbet, așa că nu trebuie decât să profitați. Iar pentru cei care sunt în pană de inspirație, venim cu propunerile.

ADVERTISEMENT

Cele mai bune variante de jucat din Liga Națiunilor. Nu lipsește nici barajul Scoția – Ucraina

Începem selecția cu amicalul dintre Italia și Argentina. Campioana europeană a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, dar luptă pentru câștigarea Finalissima, acolo unde o va înfrunta pe deținătoarea Copa America, Argentina. Mizăm pe „GG3+” și o cotă de 3.00, având în vedere că atât Roberto Mancini, cât și Lionel Scaloni și-au convocat toate vedetele. În aceeași zi, miercuri, 1 iunie, aflăm și cine va juca ultima finală a barajului pentru calificarea la World Cup 2022. Pronostic „1 solist” la Scoția – Ucraina, cu o cotă de 2.33, britanicii pornind clar cu prima șansă din cauza războiului în care sunt implicați vecinii noștri.

Pe 5 iunie, Țara Galilor va înfrunta câștigătoarea semifinalei dintre Scoția și Ucraina în finala barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial. Până atunci, britanicii au meci cu Polonia, în Liga Națiunilor. Leșii sunt favoriți și îl au la dispoziție și pe Robert Lewandowski, care vrea cu tărie să plece de la Bayern Munchen, și mizăm pe „1&2+”, cu o cotă de 2.35.

ADVERTISEMENT

O zi mai târziu, au loc două dintre partidele care se preconizează a fi printre cele mai spectaculoase ale rundei cu numărul unu din noua ediție UEFA Nations League. Mizăm pe „total goluri meci 3-6” la Cehia – Elveția și la Spania – Portugalia, ambele cu cotă de 2.25.

Avem și un alt meci din Liga Națiunilor în care mizăm pe goluri, nu foarte multe, ce-i drept. Irlanda de Nord – Grecia, „total goluri meci 0-2”, cu o cotă de 1.50. Avem solist și la Slovenia -Suedia „2” și la Israel – Islanda „1”, cu o cotă de 2.32, respectiv 1.90. Un alt meci din Nations League care se anunță extrem de atractiv e Serbia – Norvegia, unde mizăm pe o combinație de „1X&2+”, care oferă cota 1.90.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu uita de oferta spectaculoasă de la Superbet, care te poate ajuta să dai marea lovitură la pariuri, la meciurile programate miercuri, 1 iunie, și joi, 2 iunie.

Începe sezonul estival și e un moment ideal pentru a face profit la pariuri sportive. Iar super oferta venită de la Superbet este de neratat. E timpul să profiți și să faci bani de concediu.

ADVERTISEMENT