Are 98 de kilograme şi ne-a umilit: ”Slăbesc doar cînd voi fi MIREASĂ!”

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
07/08/2016, 16:13
Are 98 de kilograme şi ne-a umilit: ”Slăbesc doar cînd voi fi MIREASĂ!” GALERIE FOTO

Portarul naţionalei de handbal feminin din Angola a realizat meciul vieţii contra României. ”Tricolorele” au fost învinse cu scorul de 19-23, în special, din cauza Teresei Almeida, care a făcut senzaţie în poartă!

Mîndră că e ”grăsuţă”

Româncelor le-a fost incredibil de greu să înscrie, întrucît eroina Angolei este extrem de masivă. Are 1,78 metri înălţime şi o greutate de 98 de kilograme! ”Sînt mîndră că sînt grăsuţă”, a spus Almeida, sau Ba cum îi place să i se spună după meciul cu România. Sportul nu este un motiv pentru ca ea să slăbescă. Abilităţile sale sînt mult mai dezvoltate la această greutate, lucru demonstrat de procentajul din meciul cu România – 34 %. Pentru Almeida, doar dragostea merită efortul de a slăbi. Ea urmează să se căsătorească în luna decembrie şi doreşte să facă o impresie frumoasă în drumul spre altar.

Cum va încerca să slăbească

Imediat după încheierea Jocurilor Olimpice, Ba va urma o dietă strictă pentru cea mai importantă zi din viaţa ei. ”Să slăbesc. Da? O voi face, însă numai pentru a purta rochia de mireasă. Mă mărit în decembrie!”, a spus Teresa Almeida. Este, totuşi, un sacrificiu pe care îl merită orice soţ, chiar şi cel al sportivei care a neutralizat-o pe Cristina Neagu în meciul de duminică dimineaţa. În ciuda kilogramelor în plus, handbalista în vîrstă de 28 de ani, a ”furat” multe inimi după prestaţia din meciul cu România, nu numai pe cea a viitorului ei soţ.

10 intervenţii a avut Teresa Almeida în meciul cu România.

Accesează galeria FOTO pentru mai multe imagini cu grăsuţa din poarta Angolei

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens, ora 21:00, Live Stream finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×