Fotbal international

Portughezii îi învaţă pe fani de ce trebuie să se ferească la Bucureşti

La Bucureşti vor fi prezenţi în tribunele Arenei Naţionale şi aproximativ 600 sute de suporteri ai echipei portugheze. Rezultatul neliniştitor din tur, acel 0-0 neaşteptat din punctul lor de...
22.08.2017 | 12:16
ADVERTISEMENT

La Bucureşti vor fi prezenţi în tribunele Arenei Naţionale şi aproximativ 600 sute de suporteri ai echipei portugheze. Rezultatul neliniştitor din tur, acel 0-0 neaşteptat din punctul lor de vedere, de pe Jose Alavalade, i-a determinat pe fani să acorde mult interes jocului retur şi, prin urmare, să îşi dorească, pe cât posibil, să îşi susţină favoriţii la meciul decisiv pentru grupele Champions League.

FCSB - Sporting. Clubul portughez, ghid pentru fani la Bucuresti (4)

Este o tradiţie pentru Sporting Lisabona să pregătească pentru suporteri, înainea unei deplasări europene, un ghid cât mai complet asupra locaţiei şi oraşului unde se va disputa partida, pentru a le facilita acestora datele strict necesare pentru efectuarea unei deplasări în cele mai bune condiţii. Şi de această dată departamentul de relaţii publice al alb-verzilor şi-a făcut treaba conştiincios şi a pregătit un ghid bine pus la punct, care conţine absolut tot ce este necesar pentru deplasarea la Bucureşti.

FCSB – Sporting. Unde vor sta suporterii lusitani pe stadion

Din cuprinsul ghidului reţinem că locul de întâlnire al grupurilor de suporteri portughezi va fi Piaţa Sfântul Anton, din spatele Pieţii Unirii, unde fanii vor putea desfăşura activităţi comerciale sau se pot relaxa la terase. Sosirea în Bucureşti se va face în ziua partidei, deci, practic, suporterii lui Sporting nu vor avea la dispoziţie mult timp de petrecut prin Bucureşti, pînă la a efectua deplasarea la Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

FCSB - Sporting. Clubul portughez, ghid pentru fani la Bucuresti

FCSB - Sporting. Clubul portughez, ghid pentru fani la Bucuresti (2)

Fanilor li se prezintă cum arată bancnotele româneşti şi valoarea acestora şi li se recomandă ca în locul metroului să apeleze la taxiuri, pentru a ajunge la stadion, cu recomandarea de a cere şoferului să oprească la adresa Maior Coravu. Intrarea pe stadion se va face prin partea de nord, unde se află Peluza 1, acolo fiind rezervate locurile pentru fanii lusitani, care vor fi îndrumaţi de oficialul lor desemnat să se ocupe de suporteri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri