Sport

Probleme la Dinamo. Medicul ”câinilor”, dat afară după un conflict cu bucătarul EXCLUSIV

15.10.2019 | 12:28
Probleme la Dinamo Medicul cainilor dat afara dupa un conflict cu bucatarul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Liniștea dispare repede la Dinamo. Nu degeaba este un club situat între Spitalul de Urgentă și Circul Globus. Ieri, după antrenament, bucătarul n-a vrut să le gătească jucătorilor, lucru care l-a înfuriat pe medicul echipei, Adrian Motoacă, care este venit de la finalul lunii iulie la echipa din Ștefan cel Mare.

Probleme la Dinamo. Medicul ”câinilor”, dat afară după un conflict cu bucătarul

Motoacă i-a reproșat bucătarului de-a lungul vremii mai multe lucruri. Printre care că este foarte murdar în bucătărie, că jucătorii au des probleme digestive din cauza mâncării și vin la el să se plângă, că au existat cazuri în care antrenamentele nu s-au mai ținut din cauza faptului că bucătarul lipsea, dar și că uneori gătește femeia de serviciu în locul său!

ADVERTISEMENT

Ieri, nervii au ajuns la cote maxime din cauza faptului că doctorul i-a explicat în primă fază că jucătorii nu au cum să plece acasă nemâncați după antrenament, mai ales că este unul intens. Cum bucătarul avea nevoie de o mașină pe care cei din club nu i-ar fi dat-o a răspuns și el răstit: ”Dacă nu-mi dați mașina, nu gătesc”. În acel moment, Motoacă i-a băgat mâna în gât acestuia și ulterior a fost băgat în ședință de conducerea lui Dinamo.

Medicul a făcut parte din PCH

Motoacă a mers la Rin unde a încercat să le explice șefilor că sunt multe probleme la Săftica care îi afectează munca la echipă. Și că dacă ele nu vor fi remediate, el nu are de gând să mai continue, deși este dinamovist, el făcând parte în trecut din Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Medicul lui Dinamo nu va rămâne însă fără angajament. El muncea în paralel și la Spitalul Județean Ialomița din Slobozia, unde este șeful Secției de Medicină Sportivă. Nici dinamoviștii nu vor rămâne prea mult timp fără doctor. Ei au găsit o soluție din propria curte, la fel cum au făcut-o și cu preparatorul fizic, ”Sensei” Niculae. Noul medic al echipei va fi cel mai probabil Tudorache Sabin, cel care se ocupa de echipele de juniori U17 ȘI U19.