Life

Cine este Bie Adam (Tequila), de la America Express 2023. Vloggeriţa a venit la Antena 1 alături de Mihaela, mama sa

Printre concurenții de la America Express 2023 se află și vloggerița Bie Adam, cunoscută în mediul online și sub numele de Tequilla. Ea participă alături de mama sa, Mihaela.
12.01.2023 | 19:38
Cine este Bie Adam Tequila de la America Express 2023 Vloggerita a venit la Antena 1 alaturi de Mihaela mama sa
Bianca Adam are peste 1 milion de abonați pe youtube. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La America Express 2023 vom vedea în total nouă echipe, formate din 18 concurenți, iar printre aceștia se numără și vloggerița Bie Adam cu mama sa, Mihaela.

Cine este Bie Adam, cunoscută şi ca Tequila, de la America Express 2023

Bie Adam sau Bianca Adam este originară din Craiova și are un canal pe youtube cu peste 1 milion de abonați. Conținutul ei este destinat adolescenților, fiind cunoscută de către aceștia și ca Tequila.

ADVERTISEMENT

În 2012, Bie Adam s-a lansat în lumea online-ului și a reușit să se remarce publicului prin atitudinea sa excentrică și veselă.

În comunitatea sa face adesea jocuri de tipul ”Adevăr și provocare”. Pe lângă toate acestea, ”Tequila” și-a demonstrat și calitățile muzicale. Are câteva piese înregistrate, de mare succes pe Spotify sau Deezer.

ADVERTISEMENT

Mihaela Adam a apărut pe canalul fiicei sale de Youtube

Mihaela Adam, mama Biancăi Adam, apare și ea pe canalul de youtube al fiicei sale. Cele două se filmează în activitățile zilnice și iau parte la provocări.

Din postări reiese că și mama vloggeriței este o fire veselă și extrovertită. Mulți dintre urmăritori aprobă acest lucru, exprimându-și în comentarii admirația față de Mihaela Adam.

ADVERTISEMENT

Bianca Adam şi iubitul ei, implicaţi într-un mare scandal

În 2020, Bianca Adam și iubitul ei au fost implicați într-un scandal. În plină stradă, au fost bătuți de un dezvoltator imoboliar, fără ca nimeni să intervină.

Bianca Adam a fost lovită destul de dur cu o rangă, alegându-se cu vânătăi. Cazul a fost sesizat la poliție. Totul a pornit după ce vloggerița i-a spart bărbatului o bucată de marmură, în timp ce-și parca mașina lângă blocul său, situat în apropiere de locuința sa.

ADVERTISEMENT

Ulterior, individul s-a năpustit asupra ei, iar actuala concurentă de la America Express 2023 l-a filmat în timp ce o ofensa. Când a pornit camera, dezvoltatorul imobiliar a luat și mai mult foc.

Chiar dacă Bianca Adam a încercat să se apere cu spray paralizant, nu a reușit, astfel că agresorul i-a luat telefonul din mână tinerei și l-a aruncat în amicul ei. Acesta s-a ales cu o rană în zona capului.

În cele din urmă, doi bărbați au ajutat-o pe vloggeriță. Aceștia au condus-o acasă și au sesizat oamenii legii.

Program TV America Express 2023

Amintim că Drumului Aurului este format dintr-o rută de 7.000 de kilometri, care va trece prin: Mexic, Guatemala și Columbia.

Irina Fodor va prezenta show-ul, la fel ca și în ediția trecută, iar echipele sunt formate din: Bianca Adam și Mihaela Adam, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puja și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla,  cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Jean Gavril și fratele lui Dinu, renumitele gimnaste Larisa Iordache și Diana Bulimar.

America Express 2023 va avea premiera pe 15 ianuarie, la Antena 1, de la ora 20.00. Toți concurenții se vor lupta pentru marele premiu de la America Express 2023 în valoare de 30.000 de euro.

Următoarele ediții sunt programate pentru data de 16, 17 și 18 ianuarie 2023, de la ora 20.30, conform celor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT