Life

A ajuns la spital după ce a tuşit mai multe săptămâni şi a avut simptome de răceală, iar medicii i-au dat o veste şoc. Ce boală avea, de fapt, bărbatul

Un bărbat a ajuns pe mâna medicilor după ce a tuşit mai multe săptămâni şi a avut simptome de răceală, iar doctorii i-au dat o veste şocantă.
16.11.2022 | 07:45
A ajuns la spital dupa ce a tusit mai multe saptamani si a avut simptome de raceala iar medicii iau dat o veste soc Ce boala avea de fapt barbatul
Un bărbat, ajuns la spital după ce a tuşit mai multe săptămâni şi a avut simptome de răceală Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a mers la spital după ce a tușit săptămâni întregi. Credea că are o răceală de toamnă, dar analizele au arătat cu totul altceva.

Un bărbat, ajuns la spital după ce a tuşit mai multe săptămâni şi a avut simptome de răceală

Bărbatul pe nume Jason a tușit timp de șase săptămâni. La început, nu i s-a părut nimic suspect pentru că toată familia sa avea simptome de răceală.

ADVERTISEMENT

Dar șase săptămâni mai târziu, doar el mai avea acea tuse, așa că a decis că este cazul să meargă la un medic pentru că știa că ceva nu este în regulă.

Cazul a fost povestit de medicul care l-a salvat pe bărbat, Dr. Erika Kube, medic de urgență la Mid-Ohio Emergency Services.

ADVERTISEMENT

Ce boală avea bărbatul care a tușit săptămâni la rând

După analize, bărbatului i s-au descoperit mai multe mase la nivelul plămânilor suspecte de cancer. Ambii plămâni erau afectați, iar speranța lui Jason că va avea nevoie doar de niște antibiotice pentru a scăpa de ceea ce credea că este o răceala s-au năruit rapid.

Jason avea tuse, febră intermitentă și se simțea obosit indiferent de cât de mult dormea în fiecare zi. Abia apoi s-a aflat că bărbatul fuma de când era un adolescent, iar țigările începuseră să îi facă rău odată cu apariția tusei.

ADVERTISEMENT

Atunci, bărbatul a început să mănânce mai sănătos, a mai renunțat la „porția” zilnică de țigări și a luat vitamine. Dar degeaba. Analizele sale au arătat că nu era vorba de o simplă răceala, iar bărbatul a devenit suspect de cancer, relatează Insider.

După ce medicul i-a spus rezultatele, Jason “a respirat adânc și a scos un mare suspin”, acesta având și un deces în familie legat de cancer. Tatăl său murise de cancer pulmonar.

ADVERTISEMENT

“A știut că ceva nu era în regulă cu câteva săptămâni înainte, când nu și-a revenit așa cum făcea de obicei când era bolnav”, a scris medicul care l-a tratat.

ADVERTISEMENT
Tags: