Authors

“A jucat pervers la alegerile FRF şi a câştigat!” Amenințase că pleacă din țară dacă Burleanu câștigă

18.04.2018 | 21:17
A jucat pervers la alegerile FRF si a castigat Amenintase ca pleaca din tara daca Burleanu castiga
ADVERTISEMENT

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, la Realitatea TV, a avut un comentariu extrem de dur la scurt timp după ce Răzvan Burleanu a obţinut victoria în alegerile FRF. Acesta este de părere că a existat implicare politică special pentru a i se facilita victoria lui Burleanu. Înainte de alegeri, Rareş Bogdan ameninţa că pleacă din ţară dacă Lupescu nu se va impune.

“Ciuma roşie nu trebuie să atingă nimic pentru că atunci când măcar se lasă impresia că ar atinge, ceea ce atinge este compromis. Dragnea a jucat pervers şi a câştigat. Frumosă ţară, urât popor. Sigur, nu întreg poporul, doar reprezentanții săi. Un popor căzut iremediabil la judecata istoriei. Sa îţi umilești GENERAȚIA de AUR este chiar prea mult…..

ADVERTISEMENT

‘Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.” ……mare dreptate avea Octavian Goga.

Şi Petre Ţuţea la fel când spunea că a făcut 14 ani de temniţă grea pentru un popor de imbecili. Şi totuşi…… NU UITAŢI SĂ IUBIŢI ROMÂNIA ÎN FIECARE ZI! P.S. Dacă era referendum naţional, Lupescu ar fi câştigat cu siguranţă!”

ADVERTISEMENT

Vedetele TV, unanim alături de Ionuț Lupescu la alegerile FRF

În ciuda faptului că a pierdut destul de clar lupta cu Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu a avut sprijin mediatic important înaintea alegerilor. Rareș Bogdan, dar și Mihai Gâdea, de la Antena 3, și-au exprimat sprijinul pentru fostul component al Generației de Aur. La alegerile FRF care au avut loc astăzi, Răzvan Burleanu a obținut 168 de voturi, față de doar 78, câte au mers spre rivalul său, Ionuț Lupescu. Marcel Pușcaș a primit opt voturi.