News

A amenințat mascații pe stradă și a primit o vizită în dubă: ”Acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie”

Scandalul provocat de un bărbat în Constanța, la orele nopții, a ajuns viral după ce individul s-a luat la ceartă cu mascații, însă a ajuns în dubă.
08.03.2023 | 23:47
A amenintat mascatii pe strada si a primit o vizita in duba Acest pacalici ne arata cat este de important sa ai o femeie
Scandalagiu reținut în Constanța. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Totul a început în momentul în care individul a trecut strada neregulamentar și era să fie lovit de o mașină. Întâmplător mașina era a mascaților, care au intrat în conflict cu acesta. Bărbatul, evident agresiv, a început să-i amenințe pe polițiști.

Momentul în care un bărbat e imobilizat de mascați la Constanța

Deși inițial nu au dorit să fie conflictuali, oamenii legii nu au avut de ales și i-au prezentat șmecherului interiorul dubei. Sindicatul Europol l-a numit ”păcălici” pe individ, mai ales că s-a folosit de iubita sa, pe care a folosit-o drept ”scut uman” în lupta cu mascații.

ADVERTISEMENT

”De Ziua Internațională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viața ta. Nu neapărat pentru a o iubi și prețui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă polițiștii la tine după ce ai strigat după ei și te-ai adresat cu apelativul “p&@*e”. Așa că stimabile doamne și domnișoare, mare atenție la păcălicii și măscăricii din preajma voastră”, au transmis cei de la Sindicat, alături de filmarea conflictului.

Polițiștii au emis și un comunicat oficial prin care au explicat ce s-a întâmplat. ”La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

ADVERTISEMENT

Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție”, a transmis IPJ Constanța.

În filmarea publicată de polițiști se vede cum bărbatul e vizibil nervos și țipă la luptătorii SAS, în timp ce o femeie încearcă să-l protejeze, făcând scut uman în jurul său. Polițiștii pleacă inițial spre dubă și îl ignoră, însă revin atunci când sunt amenințați și înjurați încă o dată. După mai multe momente de istericale, bărbatul e reținut și dus în dubă.

ADVERTISEMENT

Internauții au apreciat intervenția mascaților și l-au ridiculizat pe bărbatul agresiv, până în momentul în care a fost liniștit rapid de polițiști. ”El s-a încrezut ca l-au lăsat în filmul lui, și cred că după filmare domnu jandarm nu a făcut nimic. Ăștia sunt din păcate mafioții României băieți tari în gură și în fustițe noaptea”, a transmis, vizibil amuzat de situație, un internaut.

”Scursurile societății, ăştia au drepturi, dacă îşi permit să procedeze aşa cu poliția ce să mai spunem dacă erau nişte cetățeni simpli, dar din păcate mulți din poliție protejează aceste scursuri, iar de parchete ce să mai vorbim.

ADVERTISEMENT

Oricum polițişti au procedat total neprofesionist, de la bun început, trebuia arestat imediat, inclusiv gâsca aia urlătoare şi încă un individ care a tras de polițai, dar repet, dacă poliția este atât de îngăduitoare înseamnă că ori sunt amatori care nu îşi cunosc atribuțiile, ori aceşti indivizi au protecție”, a comentat un alt internaut. De altfel, mulți români consideră că polițiștii au fost mult prea blânzi în acest caz și ar fi trebuit să acționeze mult mai ferm din prima clipă.

ADVERTISEMENT
Cum trăiește Orașul Imposibil? Arată în unele locuri ca în pandemie, oameni puțini...
Cum trăiește Orașul Imposibil? Arată în unele locuri ca în pandemie, oameni puțini pe străzi, liniște și multe forțe de ordine
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii...
Românii, duși cu vorbe goale: cum au călcat Burleanu și Iordănescu pe nervii suporterilor
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat,...
Acuzaţii grave la adresa lui Mihai Zmărăndescu în scandalul maceta: Nu i-a păsat, mi-a pus viața în pericol
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu...
De ce s-a despărțit, de fapt, Adriana Bahmuțeanu de George. Adevăratul MOTIV. Nu a putut trece peste asta. ''E păcat!''
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!