Revista FANATIK

A apărut numărul din iulie al revistei FANATIK, cu un SUPER CADOU: supliment glossy GRATUIT cu programul complet al Ligii 1, loturile şi toate informaţiilor cheie din sezonul 2019-2020

22.07.2019 | 18:54
A aparut numarul din iulie al revistei FANATIK cu un SUPER CADOU supliment glossy GRATUIT cu programul complet al Ligii 1 loturile si toate informatiilor cheie din sezonul 20192020

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna iulie! Număr de excepție ce conține reportaje exclusive realizate la Wimbledon, interviu cu Mirel Rădoi, ultimele transferuri realizate în fotbal și multe altele. Pachet extraordinar, 80 de pagini la numai 6 lei și BONUS: supliment de 32 de pagini premium care prezintă pe larg sezonul 2019-2020 al Ligii 1. Întreg programul, cea mai bună echipă și cifrele sezonului trecut, ultimele schimbări făcute de LPF, o analiză amănunțită a pretendentelor la play-off, de la loturi la primul „11” probabil și jucătorii eligibili pentru noua regulă a titularilor U21, obligatoriu doi din această ediție de campionat. Plus echipa care poate fi surpriza noului sezon, în opinia FANATIK, așa cum am „ghicit-o” sezonul trecut pe Sepsi.

A apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! GRATUIT: Programul sezonului 2019-2020 al Ligii întâi

Noua revistă FANATIK, care vă așteaptă la chioșcurile de ziare cu numărul din luna Iulie, vă oferă 8 pagini speciale dedicate succesului istoric realizat de Simona Halep la Wimbledon, care a câștigat în premieră pentru un sportiv român proba de simplu de la All England Club. Mai mult, cel mai important transfer realizat din fotbalul intern, mutarea lui Ianis Hagi la Genk este analizată din toate unghiurile. Ce șanse are decarul care a impresionat la Euro 2019 să fie om de bază la noua echipă, cine este noul său antrenor și ce avantaje importante are Genk înaintea noului sezon din Belgia, totul în numărul revistei FANATIK din Iulie.

În plus, interviu excepțional cu Mirel Rădoi, care analizează pe larg, în exclusivitate pentru revista FANATIK performața uriașă a naționalei U-21 realizată la EURO din Italia și San Marino. De asemenea, Radoi vorbește despre relația pe care o are cu patronii din Liga Întâi și în special cu nașul său, Gigi Becali.

Tot în numărul din iulie al revistei FANATIK afli și cum au fost primiți Ionuț Radu și George Pușcaș la Mamaia, unde și-au petrecut vacanța de după semifinala realizată la Campionatul European U21.

Nu uita: a apărut numărul din iulie al revistei FANATIK! Cu supliment – ghidul-program al Ligii I! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la numai 6 lei! Reportaj de excepție de la Wimbledon, două super-interviuri cu dezvăluiri șocante, analize amănunțite ale echipelor candidate la play-off, poze de vacanță, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Numărul din iulie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!