Revista FANATIK

A apărut numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV!

Autor: Silviu Ghering | 22.08.2019 | 14:39
A apărut numărul pe augustseptembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV!

A apărut numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! EXCLUSIV: Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! Revista FANATIK îți oferă, ca de obicei, reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate. „La pachet” primești ghidul detaliat al Ligii I, sezonul 2019-2020. 32 de pagini premium cu toate detaliile despre „actorii” Ligii I. Per total 80 de pagini la doar 6 lei! Află în continuare ce îți mai oferă numărul din august/septembrie al revistei FANATIK!

A apărut numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV!

Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! Dezvăluiri incendiare în numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Un jucător important al lui ASA Târgu Mureș, ajuns faimos în Liga 1, dezvăluie cum s-a desfășurat „ciudatul” final al sezonului 2014-2015. Cine a dat bani, cine a luat bani pentru a facilita „dirijarea” titlului către echipa lui Gigi Becali, antrenată pe atunci de Costel Gâlcă. Toată povestea, numai în revista FANATIK pe august/septembrie!

Tot despre echipa lui Gigi Becali, află din revista FANATIK pe august/septembrie și ce diferență uriașă este între banii investiți de patronul din Pipera și principala favorită la titlu în alcătuirea unui lot competitiv, din care să se poată alege un prim „11” capabil să ajungă în grupele cupelor europene. În completare, un editorial acid, marca „Mister” Cornel Dinu, la adresa lui Gigi Becali: „Aiuritor, mercantil, fanfaron”! Îl poți citi numai în revista FANATIK pe august/septembrie!

A apărut numărul pe augustseptembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV! Plus alte subiecte fierbinți, tot în exclusivitate!
A apărut numărul pe augustseptembrie al revistei FANATIK! Steaua, acuzată că a furat titlul din 2015! EXCLUSIV!

Ce mai poți citi în numărul din august/septembrie al revistei FANATIK

  • Fotbalul feminin ia avânt în toată lumea. Numărul din august/septembrie al revistei FANATIK îți oferă un „caiet” de 8 pagini speciale cu problemele femeilor în sportul până mai ieri doar al bărbaților. Nu rata un pictorial superb cu „splendorile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie!
Nu rata un pictorial superb cu „superbitățile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie! Plus alte 7 pagini cu marile probleme ale fotbalului feminin!
Nu rata un pictorial superb cu „superbitățile” din iarbă, numai în revista FANATIK din august/septembrie!
  • Cluburile din prima divizie se simt discriminate de Federați Română de Fotbal și au acționat-o în judecată! Care sunt motivele – pentru că sunt mai multe, nu doar unul singur! -, unde se va desfășura acțiunea, ce instanță o poate soluționa, poți afla numai din revista FANATIK pe august/septembrie!
  • In memoriam Florin Halagian, revista FANATIK pe august/septembrie a dedicat un amplu spațiu relației absolut speciale, unice chiar, pe care a avut-o „Armeanu’” cu „Gâscanu’” Gicu Dobrin, inegalabilul fotbalist împreună cu care a așezat Argeșul pe harta fotbalului românesc. Amintiri de aur de la persoane foarte apropiate celor doi mari dispăruți, numai în revista FANATIK din august/septembrie!
In memoriam Florin Halagian: „Armeanu’” cu „Gâscanu’” fac echipă în LIga Cerului... Amintiri de aur ale unor persoane apropiate de cei doi mari dispăruți, în revista FANATIK din august-septembrie.
In memoriam Florin Halagian: „Armeanu’” cu „Gâscanu’” fac echipă în LIga Cerului… Amintiri de aur în revista FANATIK din august-septembrie
  • Cine sunt Adelina, Bernadette sau Valentina, punctul lor comun fiind darurile deosebite primite de la mama și… mama-natură, ce legătură au ele cu sportul, numai în revista FANATIK din august/septembrie! Admiră-le în toată splendoarea lor, că nici nu știi ce pierzi!
  • Ce s-a ales de echipa de fotbal din Cernobîl, gonită de explozia catastrofală de la centrala atomică înainte să joace măcar un meci și ce fotbalist a trebuit să fugă cu familia din calea norului nuclear ca să ajungă o mare vedetă internațională, citește în revista FANATIK din august/septembrie!
Află ce s-a ales din echipa de fotbal din Cernobâl din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK! Plus ale subiecte tari, în exclusivitate!
Află ce s-a ales din echipa de fotbal din Cernobîl din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK!
  • Marile staruri ale fotbalului mondial au ajuns țintele nelegiuiților de tot felul din lumea întreagă. Cum se apără ei, cum își protejează familiie, cum își securizează averea, află din numărul pe august/septembrie al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut numărul din august/septembrie al revistei FANATIK! Cu… supliment! Ghidul-program al Ligii I! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la numai 6 lei! Reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Numărul din august/septembrie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!