Revista FANATIK

A apărut numărul pe decembrie/ianuarie al revistei FANATIK! Miracolul „dulăilor” din „Groapa” dinamovistă! Supliment: Calendarul Sportiv al anului 2020! 24 de pagini cu evenimentele unui an… „nebun”!

19.12.2019 | 23:50
A apărut numărul pe decembrie/ianuarie al revistei FANATIK! Miracolul „dulăilor” din „Groapa” dinamovistă! Supliment: Calendarul Sportiv al anului 2020! 24 de pagini cu evenimentele unui an... „nebun”!
A apărut numărul pe decembrieianuarie al revistei FANATIK! Miracolul „dulăilor” din „Groapa” dinamovistă! Plus o super-ofertă Calendarul sportiv al anului 2020! 24 de pagini cu toate evenimentele unui an „nebun”!
ADVERTISEMENT

A apărut numărul pe decembrie/ianuarie al revistei FANATIK! Află cum au reușit „dulăii” handbaliști din „Groapa” dinamovistă miracolul de a ajunge în play-off-ul pentru „optimile” Ligii Campionilor, și nu oricum, ci neînvinși în meciurile din grupă. Super-ofertă la pachet cu revista: Calendarul Sportiv al anului 2020! 24 de pagini cu toate evenimentele unui an „nebun”! Numai cu revista FANATIK din decembrie-ianuarie!

A apărut numărul pe decembrie/ianuarie al revistei FANATIK! Miracolul „dulăilor” din „Groapa” dinamovistă! Supliment: Calendarul Sportiv al anului 2020! 24 de pagini cu toate evenimentele unui an… „nebun”!

Citește în revista FANATIK pe decembrie/ianuarie un mega-reportaj pe parchetul sălii de sport din „Ștefan cel Mare” cu Savenco, Mousavi, Missaoui și antrenorul lor, Constantin Ștefan, despre miracolul pe care l-a reușit echipa de handbal Dinamo, campioană națională în ultimii 4 ani și calificată a doua oară consecutiv în play-off-ul Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE: toți au tras un semnal de alarmă și au reliefat marele pericol care poate spulbera singura formație cu adevărat performantă a clubului Dinamo. Și nu numai Dinamo… Și câte sporturi de echipă ne-au mai rămas „la vârf”, cât de cât, în afară de handbal?

Ce mai poți citi în numărul din decembrie/ianuarie al revistei FANATIK

  • Un reportaj tulburător despre fiul unui fost miliardar important din fotbalul nostru, transformat de „gura lumii” din „băiatul de bani gata” în „drogatul ăla”! A ajuns din antecamera Formulei 1 la momente în care nu a avut bani nici pentru… motorina de zi cu zi! O poveste dură de viață, numai în revista FANATIK din decembrie/ianuarie!
  • Știi cine este „soldatul rus” refuzat de CFR și Viitorul, dar dorit de Gigi Becali? Care a început fotbalul la 5 ani, în Spania, unde era cu părinții aflați la muncă și care a „explodat” în Moldova? Citește o emoționantă poveste a ascensiunii unei mari speranțe a fotbalului românesc, spusă chiar de „împricinat”, numai în numărul din decembrie/ianuarie al revistei FANATIK!
  • Amenințarea galeriei rapidiste pentru primarul Dan Tudorache dacă „se ia” de simbolul vișiniu Daniel Pancu, antrenorul care se zbate să readucă „Realul” din Giulești pe prima scenă a fotbalului mioritic. Află din revista FANATIK pe decembrie/ianuarie ce pericol îl paște pe edilul sectorului 1 al Capitalei!
  • Paginile de monden din numărul pe decembrie/ianuarie al revistei FANATIK îți dezvăluie cine este și cum arată acum gimnasta multimedaliată care a renunțat la bârnă, la sol, la paralele și la sărituri spectaculoase pentru a deveni o adevărată „bombă sexy”! Și cine este talismanul feminin al atât de promițătorului Valentin Mihăilă, atacantul-speranță al lui Victor Pițurcă. Și cum, dar mai ales de ce s-a tranformat Gregory Tade într-un… pachet de mușchi după ce a plecat de la Dinamo.
  • Există și fotbaliști cu minte de savant, în ciuda opiniei generale că se descurcă greu cu… abecedarul. Care sunt cei mai inteligenți jucători din lume, uimitori, cu un IQ comparabil cu cel al lui… Albert Einstein, află numai din revista FANATIK pe decembrie/ianuarie!
ADVERTISEMENT

Și sunt numai câteva subiecte din cele 48 de pagini ale revistei FANATIK pe decembrie/ianuarie! 48 de pagini la care se adugă încă 24 cu toate evenimentele unui an sportiv „nebun” 2020: Calendarul Sportiv al anului viitor! Totul la doar 6 lei!

Nu uita: numărul din decembrie/ianuarie al revistei FANATIK plus, supliment, Calendarul Sportiv al anului 2020 sunt acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă le mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri