Revista FANATIK

A apărut numărul pe februarie al revistei FANATIK! Ceaușescu o ajută pe FCSB să ia titlul! Hagi-șoc: „În 5 ani voi juca în Champions League!”. Copos, din nou la închisoare? Plus super-oferta FANATIK: Calendarul sportiv al anului 2020

06.02.2020 | 14:51
A aparut numarul pe februarie al revistei FANATIK Ceausescu o ajuta pe FCSB sa ia titlul Hagisoc In 5 ani voi juca in Champions League Copos din nou la inchisoare Plus superoferta FANATIK Calendarul sportiv al anului 2020
ADVERTISEMENT

A apărut numărul pe februarie al revistei FANATIK! Super-ofertă: Calendarul sportiv al anului 2020! Află toate evenimentele unui an sportiv… nebun! Pachet de excepție: 48+24 de pagini, la doar 6 lei!

A apărut numărul pe februarie al revistei FANATIK! Ceaușescu o ajută pe FCSB să ia titlul! Hagi-șoc: „În 5 ani voi juca în Champions League!”. Copos, din nou la închisoare? Plus super-oferta FANATIK: Calendarul sportiv al anului 2020

Citește în revista FANATIK pe februarie cine o ajută pe FCSB să ia titlul după 5 ani de „secetă”. Are titlul de „Doctor”, a scris 7 cărți, a fost în echipa lui Victor Pițurcă la „națională” și vine de la… Dinamo!

ADVERTISEMENT

Parchetul General a demarat o nouă anchetă împotriva lui George Copos. Audieri-maraton în ianuarie a gardienilor care l-au păzit la penitenciarul Rahova. Află din revista FANATIK pe februarie de unde i „se trage” fostului patron de la Rapid.

Ce mai poți citi în numărul din februarie al revistei FANATIK

  • Secretele „Regelui”, la vedere! Cum și-a făcut Gică Hagi clubul profitabil. Statistica ultimilor 2 ani este incredibilă. Cum incredibil este și… salariul „perlei” Louis Munteanu! Țelul final: Champions League! În 5 ani! Află totul numai din revista FANATIK pe februarie!
  • Ce-i lipsește lui Ianis ca să devină… Hagi! Ce spun „nume grele” din fotbal despre această spinoasă problemă poți citi numai în revista FANATIK din februarie.
  • Un mega-interviu cu Iuliu Mureșan despre „secretele” celor 17 și jumătate petrecuți în conducerea lui CFR Cluj. Ce a fost, ce este acum și ce poate fi în viitor la campioana României poți afla numai din numărul din februarie al revistei FANATIK!
  • Dinamovistul Ioan Andone dezvăluie numai în revista FANATIK din februarie ce este în spatele ușilor de la… „Rin”! Află în cine nu are Ionuț Negoiță niciun fel de încredere și de ce vinde orice jucător la prima „strigare”, cum e posibilă paralela… imposibilă cu… Neluțu Varga de la CFR Cluj, dar și unde are cele mai mari probleme FCSB sau ce ar trebui să facă Mirel Rădoi ca să avem viitor la echipa națională. Numai în revista FANATIK din februarie!
  • „M-a lovit repetat cu pixul în cap! Pe fiul meu l-a luat de nas și l-a dat afară din hotel”. Află din revista FANATIK pe februarie ce cunoscut fost fotbalist de la Dinamo îl acuză pe „Limoniu” Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, că se poartă dictatorial la club, promovându-și doar interesele personale.
  • Un super-reportaj cu și despre primul antrenor al canadiencei „noastre” Bianca Andreescu, la Pitești, în… rulota în care trăiește acesta! De ce în rulotă, dar și de ce au emigrat părinții Biancăi, află numai din numărul din februarie al revistei FANATIK!
  • O amplă analiză a „cauzelor” care au dus sportul spaniol „pe acoperișul lumii”, cum au ajuns ibericii să domine stadioanele, terenurile, sălile și bazinele din toată lumea poți citi numai în revista FANATIK din februarie!
ADVERTISEMENT
A apărut numărul pe februarie al revistei FANATIK! Ceaușescu o ajută pe FCSB să ia titlul! Hagi-șoc „În 5 ani voi juca în Champions League!”. Copos, din nou la închisoare Plus super-oferta FANATIK Calendarul sportiv al anului 2020. Mega pachet de 48+24 de pagini la numai 6 lei!
A apărut numărul pe februarie al revistei FANATIK! Ceaușescu o ajută pe FCSB să ia titlul! Hagi-șoc „În 5 ani voi juca în Champions League!”. Copos, din nou la închisoare Plus super-oferta FANATIK Calendarul sportiv al anului 2020. Pachet de excepție: 48+24 de pagini la numai 6 lei!

Nu uita de suplimentul revistei FANATIK din februarie: Calendarul sportiv al anului 2020

Și, atenție!, sunt numai câteva subiecte din cele 48 de pagini ale revistei FANATIK pe februarie! Plus 24 de pagini cu toate evenimentele sportive ale anului 2020 în calendarul-supliment al revistei FANATIK din februarie. Pachet de excepție: 48+24 de pagini, la doar 6 lei!

Nu uita: numărul din februarie al revistei FANATIK cu supliment Calendarul sportiv al anului 2020 este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT