Revista FANATIK

A apărut numărul pe noiembrie/decembrie al revistei FANATIK! Fotbal pe întuneric: reportaj tulburător din viața naționalei de fotbal a nevăzătorilor. La polul opus, află din FANATIK ce propunere „nebună” i-a făcut Netflix lui Gigi Becali!

28.11.2019 | 10:52
A aparut numarul pe noiembriedecembrie al revistei FANATIK Fotbal pe intuneric reportaj tulburator din viata nationalei de fotbal a nevazatorilor La polul opus afla din FANATIK ce propunere nebuna ia facut Netflix lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

A apărut numărul pe noiembrie/decembrie al revistei FANATIK! Ai încercat vreodată să te legi la ochi și să joci fotbal? Fotbal pe întuneric? Numai în FANATIK poți citi un reportaj răscolitor despre naționala de fotbal a nevăzătorilor și un interviu impresionant cu „cel mai bun tânăr jucător” dat de aceasta la Campionatul European din Italia. Și-a pierdut vederea când era doar un copil…

A apărut numărul pe noiembrie/decembrie al revistei FANATIK! Fotbal pe întuneric: reportaj tulburător din viața naționalei de fotbal a nevăzătorilor. La polul opus, află din FANATIK ce propunere „nebună” i-a făcut Netflix lui Gigi Becali!

Pare film, dar e realitate! Netflix i-a propus lui Gigi Becali să facă un lungmetraj despre viața sa! Află din numărul pe noiembrie/decembrie al revistei FANATIK ce răspuns a dat patronul FCSB-ului! Nu te-a fi așteptat niciodată la așa ceva!

ADVERTISEMENT

Ce mai poți citi în numărul din noiembrie/decembrie al revistei FANATIK

  • Coșmarul fără sfârșit al lui Marko Momcilovici. FANATIK îți dezvăluie perioada terifiantă prin care a trecut stoperul sârb de la FCSB. „Avea dureri groaznice. Mergea cu avionul de la București la Belgrad și stătea doar în picioare!”. Totul despre drama lui Momcilovici, în exclusivitate, în revista FANATIK din noiembrie/decembrie!
  • Plan de vis pentru Dinamo. Revenire de senzație în „Ștefan cel Mare”! Află din revista FANATIK pe noiembrie/decembrie cine poate salva pe Dinamo și cu ce „nume grele” în conducerea „haitei”!
  • Mega-interviu în exclusivitate cu Gheorghe Tadici. Fabulosul personaj antrenează din 1974! 45 de ani în prim-planul handbalului românesc. „La JO de la Beijing a fost vorba de subminarea intereselor naționalei române!”. Alte dezvăluiri șocante, numai în revista FANATIK din noiembrie/decembrie!
  • Simona Halep colecționează nu numai trofee la tenis, dar și… ceasuri! Vezi în revista FANATIK din noiembrie/decembrie cum arată „bijuteriile” pe care le poartă Simo la mână și cât au costat!
  • „Arăt ca un criminal! Bebelușii plâng când le zâmbesc!”, spune un mare antrenor, aflat nu pe val, ci chiar pe creasta acestuia. Despre cine este vorba poți afla numai din revista FANATIK pe noiembrie/decembrie într-un interviu incendiar!

Numărul din noiembrie/decembrie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT
Tags: