Revista FANATIK

A apărut numărul pe octombrie/noiembrie al revistei FANATIK! Află din FANATIK tot ce „ascunde” Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep! De la o tinerețe tumultoasă, dezvăluită de un prieten, până la fostele soții și actualele mega-afaceri

25.10.2019 | 13:37
A aparut numarul pe octombrienoiembrie al revistei FANATIK Afla din FANATIK tot ce ascunde Toni Iuruc iubitul Simonei Halep De la o tinerete tumultoasa dezvaluita de un prieten pana la fostele sotii si actualele megaafaceri
ADVERTISEMENT

A apărut numărul pe octombrie/noiembrie al revistei FANATIK! Revista FANATIK îți oferă, ca de obicei, reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate. Simona Halep in love! Alesul este Toni Iuruc, un machedon de 40 de ani, miliardar divorțat de două ori, cu noroc la bani și ghinion în dragoste.

A apărut numărul pe octombrie/noiembrie al revistei FANATIK! Află din FANATIK tot ce „ascunde” Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep! De la o tinerețe tumultoasă, dezvăluită de un prieten, până la fostele soții și actualele mega-afaceri

„Băiatul frumos care a făcut avere”, cum scriu americanii de la „Tennis World”, a avut o tinerețe tumultuoasă, dezvăluită în numărul din octombrie/ noiembrie al revistei FANATIK de cel mai bun prieten, coleg de liceu. La ce liceu, ce-a făcut elevul Iuruc, ce amintiri de „capă și spadă” savuroase fac deliciul și astăzi, în revista FANATIK din octombrie/noiembrie, acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!

ADVERTISEMENT

Cum a devenit bunicul lui Toni cunoscut de toți… profesorii în liceul nepotului, declarația de dragoste de la prietena… prietenului, Moromete, țăranul bengos și „Sam Beckett” din „La țigănci” sau caietul de fizică „supraviețuitor” ani la rând, sunt câteva din amintirile în care Toni Iuruc deține „rolul principal”. Citește-le în numărul din octombrie/noiembrie al revistei FANATIK!

Ce mai poți citi în numărul din octombrie/noiembrie al revistei FANATIK

  • Țintele lui Gigi Becali pentru perioada de transferări din iarnă te vor surprinde! Patronul lui FCSB și-a creionat deja strategia și vrea să aducă un nume important în fiecare compartiment. Află care sunt acestea din numărul pe octombrie/noiembrie al revistei FANATIK!
  • Interviu-eveniment, în exclusivitate, cu „one man show” Dan Negru, „regele” audiențelor cu revelioanele sale „nebune”. Ce spune de înjurătura Contra lui Pușcaș, cum crede că se poate obține performanță în sport, ce ar paria la România – Suedia, de ce și-a luat bătaie de la suporterii dinamoviști, cum l-a folosit Gică Hagi pe post de… stâlp de… gol, cu ce echipă ține (nu este Poli Timișoara!), cu ce meci aseamănă alegerile prezidențiale, cât a câștigat cel mai mult din pariuri, dar și întâmplări incredibile, neștiute până acum, din viața imensului om de televiziune Valeriu Lazarov, o adevărată „legendă” nu numai în fotbalul din Spania și din Italia, dar și în cercurile înalte ale conducătorilor lumii, numai în revista FANATIK din octombrie/noiembrie!
ADVERTISEMENT
A apărut numărul pe octombrie-noiembrie al revistei FANATIK! Citește un interviu-evenimet cu „regele” audiențelor despre fotbal și nu numai! Ce pariuri pune, cum a luat bătaie la Timișoara după un meci și altele!
A apărut numărul pe octombrie-noiembrie al revistei FANATIK! Citește un interviu-eveniment cu „regele” audiențelor despre fotbal și nu numai! Sursa foto: arhiva personală
  • Viața neștiută, tabieturile omului Dusan Uhrin Jr., antrenorul care i-a scos pe „câini” din… „groapă”, regulile pe care le-a impus la Dinamo, el fiind primul care le respectă!, unde nu se duce niciodată cu echipa, dar unde impune prezența întregului lot, chiar și în zi de meci, numai în revista FANATIK din octombrie/noiembrie!
  • Se apropie alegerile prezidențiale și casele de pariuri nu pot rata un așa un eveniment important. Află din revista FANATIK din octombrie/noiembrie ce cote au cei mai importanți „concurenți” la Cotroceni, cum au evoluat șansele lor și pe cine puteți paria cu cele mai mari șanse de a scoate un câștig… prezidențial!
  • Un mega-interviu cu Marian Drăgulescu, gimnastul-fenomen care la 39 de ani va participa pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice de anul viitor, la Tokyo. Ce săritură pregătește, în ce relații este cu președintele Federației Române de Gimnastică, alt nume de referință în gimnastica românească, ce crede că ar trebui făcut urgent pentru a salva gimnastica românească din prăbușirea în care este angrenată de câțiva ani și alte multe amănunte din viața sa de zi cu zi poți afla numai din revista FANATIK din octombrie/noiembrie!
A apărut numărul pe octombrie-noiembrie al revistei FANATIK! Marian Drăgulescu va participa, la 39 de ani!, la a cincea Olimpiadă din cariera sa! Și nu vrea să fie ultima! Planurile sale, numai în revista FANATIK!
A apărut numărul pe octombrie-noiembrie al revistei FANATIK! Marian Drăgulescu va participa, la 39 de ani!, la a cincea Olimpiadă din cariera sa! Și nu vrea să fie ultima! Sursa foto: cosr.ro
  • Ce super-mașină și-a luat o super-sportivă ravisantă de la noi, cum arată iubitele „de ultimă oră” ale „fraților” Ionuț Radu și George Pușcaș, cum arată și cât i-au costat pe marii fotbaliști super-vilele proprietățile în care se refugiază din tensiunea și tumultul stadioanelor sunt alte subiecte incitante din numărul pe octombrie/noiembrie al revistei FANATIK!
ADVERTISEMENT

Deci nu uita: a apărut numărul din octombrie/noiembrie al revistei FANATIK! Interviuri șocante, în exclusivitate, „culise” din fotbalul românesc, dar nu numai și, nu în ultimul rând, ponturi pentru pariori! Citește FANATIK că nici nu știi ce pierzi! Numărul din octombrie/noiembrie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!