Revista FANATIK

A apărut noul număr al revistei FANATIK. Ştiai că există PROGRAMUL-MINUNE cu care câştigi garantat la pariuri? Schema de milioane de euro! Caută revista FANATIK la chioşcuri!

02.10.2019 | 17:44
A apărut numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK! Vrei să afli programul-minune cu care se câștigă milioane la pariuri Citește revista FANATIK!
ADVERTISEMENT

A apărut numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK îți oferă, ca de obicei, reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate. „La pachet” primești Programul sezonului regular din Casa Pariurilor Liga 1, ediția 2019-2020. GRATUIT! 32 de pagini premium cu toate detaliile despre „actorii” Ligii I. Per total 80 de pagini la un preț… prietenos: doar 5 lei! Află în continuare ce îți mai oferă numărul din septembrie/octombrie al revistei FANATIK!

A apărut numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK! Vrei să afli programul-minune cu care se câștigă milioane la pariuri? Citește revista FANATIK!

Știai că există un program-minune cu care poți câștiga la pariuri?!

Doi americani au elaborat un algoritm care le-a dus sute de milioane de dolari la cursele de cai, dar nu numai… Primul bilet câștigător după aplicarea softului respectiv, în valoare de „numai” 16 milioane de dolari, nu l-au… încasat, l-au păstrat ca amintire!

ADVERTISEMENT

Au cîștigat atât de mult încât au fost interziși în mai toate cazinourile din Statele Unite ale Americii! Așa că au fost nevoiți să se mute la Honk Kong. „Totul ține de matematică”, spune unul dintre ei. Află din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK cum funcționează „minunea”, cine sunt cei care au conceput-o, câți bani au făcut și ce au… făcut apoi cu ei!

Știai că există un program-minune cu care poți câștiga la pariuri?! Află din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK cum funcționează „minunea”, cine sunt cei care au conceput-o, câți bani au făcut și ce au... făcut apoi cu ei! Amănuntele sunt stupefiante!
Știai că există un program-minune cu care poți câștiga la pariuri?! Află din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK cum funcționează „minunea”, cine sunt cei care au conceput-o, câți bani au făcut și ce au… făcut apoi cu ei!

Ce mai poți citi în numărul din septembrie/octombrie al revistei FANATIK

  • Gigi Becali nu se dezminte! Cunoscut drept un om religios, patronul FCSB-ului a dat nenumărate dovezi ale credinței sale nestrămutate în Dumnezeu. Află în exclusivitate din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK ce plan finanțează Gigi Becali la Prislop, unul dintre cele mai însemnate locuri de pelerinaj din România, pentru a cinsti memoria Sfântului Părinte Arsenie Boca!
ADVERTISEMENT
Gigi Becali nu se dezminte! Află în exclusivitate din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK ce plan finanțează Gigi Becali la Prislop pentru a cinsti memoria Sfântului Părinte Arsenie Boca! A dat deja primii bani!
Gigi Becali nu se dezminte! Află în exclusivitate din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK ce plan finanțează la Prislop pentru a cinsti memoria Sfântului Părinte Arsenie Boca!
  • Dumitru Cardoso, italian născut în Suedia, cu tată român, mamă braziliancă, soție daneză și copil conceput în Spania, vrea să joace în echipa națională a României. Află povestea sa fascinantă dintr-un mega-interviu în exclusivitate în numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!
  • Simona Halep și Bianca Andreescu. Două jucătoare de tenis din topul ierarhiei mondiale. Două câștigătoare de Grand Slam anul acesta. Care e mai bună? Citește o amplă analiză-comparație numai în numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!
  • Cursele auto au provocat nenumărate drame și au îndoliat pentru totdeauna multe date din calendar. Află care au fost cele mai tragice întâlniri cu moartea în Marele Circ al Formulei 1, și nu numai, din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!
Cursele auto au provocat nenumărate drame. Află care au fost cele mai tragice întâlniri cu moartea în Marele Circ al Formulei 1, și nu numai, din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!
Află care au fost cele mai tragice întâlniri cu moartea în Marele Circ al Formulei 1, și nu numai, din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!
  • Un cunoscut fotbalist român a ajuns… falit! Deși a jucat la echipe de frunte din țară și a fost plecat în străinătate pe salarii „babane”. Află din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK cum a rămas și fără mașină, confiscată de bancă pentru datorii la plata ratelor!
  • Apropo de necazuri, știi cum se tratează depresia? Află din numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK „tratamentul” forte și… inedit pe care și l-a aplicat cunoscutul atacant germano-ghanez Kevin-Prince Boateng într-o… singură zi!
ADVERTISEMENT
A apărut numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK! Subiecte tari, în exclusivitate!
A apărut numărul pe septembrie/octombrie al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut numărul din septembrie/octombrie al revistei FANATIK! Cu… supliment! Programul complet al sezonului regular din Casa Pariurilor Liga 1, ediția 2019-2020! 80 de pagini, 48 revista + 32 suplimentul, la un preț… prietenos, de numai 5 lei! Reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, în exclusivitate, și, nu în ultimul rând, ponturi pentru pariori! Numărul din septembrie/octombrie al revista FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!