Revista FANATIK

A apărut revista Fanatik 718! „Bambi” Moruțan, reportaj în copilăria lui „Oli”, cu bunicii „Mama” și „Oci”

01.02.2021 | 10:15
A aparut revista Fanatik 718 Bambi Morutan reportaj in copilaria lui Oli cu bunicii Mama si Oci
A apărut revista Fanatik 718! „Bambi” Moruțan, reportaj în copilăria lui „Oli”, cu bunicii „Mama” și „Oci”
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK! FANATIK 718! Numărul din ianuarie al celei mai bune reviste de sport din România sfidează pandemia de COVID-19 și te așteaptă la orice chioșc de difuzare a presei!

Reportaje în toată țara, înfruntând pericolul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2 pe teren, acolo unde se face presa adevărată, interviuri cu vedete, dar și cu oameni necunoscuți, dar care realizează adevărate minuni în sporturi mai puțin popularizate, dezvăluiri șocante, mondenități, pariuri.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă revista FANATIK! Adevăr, emoție, sinceritate! Puneți masca, protejează-te și protejează-i și pe cei din jur, ieși din casă și ia revista FANATIK 718 de la orice chioșc de difuzare a presei! …Dacă o mai găsești… Nici nu știi ce pierzi dacă o ratezi!

A apărut revista Fanatik 718! „Bambi” Moruțan, reportaj în copilăria lui „Oli”, cu bunicii „Mama” și „Oci”

Olimpiu Moruțan este născut în comuna Cătina, la vreo 60 de kilometri de Cluj, undeva la jumătatea drumului spre Târgu Mureș. FANATIK a vrut să afle cât mai multe lucruri inedite despre „Oli”, despre locul unde a copilărit, așa că a pornit la drum…

ADVERTISEMENT

De la Cluj la Cătina faci o oră și un pic cu mașina. Întârzii puțin pentru că-ți mai clătești ochii cu peisajele superbe din zonă, acoperite de zăpadă și puse în „tablou” de un soare de iarnă care încălzește la minus 8 grade…

La Cătina, totul era alb și idilic. Informațiile pe care le avea FANATIK spun doar atât: Olimpiu Moruțan s-a născut în Cătina, unde trăiesc toți cei patru bunici ai săi. A fost crescut în principal de bunicii din partea mamei. Căutarea a fost simplă…

ADVERTISEMENT

Află numai din revista FANATIK 718 povestea copilăriei lui „Oli” Moruțan spusă chiar de bunicii „Mama” și „Oci”, oameni fabuloși! Cum alerga oile, unde a început, de fapt, fotbalul, la ce vârstă a dat primul interviu, cum a ajuns la „U” Cluj, echipa sa de suflet, care l-a lansat în fotbalul de performanță… Totul, exclusiv în revista FANATIK 718!

coperta revista Fanatik 718
A apărut revista Fanatik 718! Citește un super-reportaj despre copilăria lui „Bambi” Moruțan, povestită de bunicii „Mama” și „Oci”

Ce mai poți citi în revista FANATIK 718

  • Secretele juniorului lui „U” Cluj, „drăgălaș, slăbuț și pasionat de sport”… Care junior? „Puștiul” Florin Piersic! Ajuns la 85 de ani!Citește un super-interviu despre viața sportivă a marelui Actor, în exclusivitate, în revista FANATIK 718!
  • Cristi Bălgrădean dezvăluie culisele „marii trădări” din 2020, cum o numea Gigi Becali, pe axa FCSB – CFR Cluj. Află ce-și reproșează portarul titular al echipei campioane dintr-un interviu cu amintirile „pe masă”, numai în revista FANATIK 718!
  • De ce poate fi Florin Tănase un nou „caz Bălgrădean”. De ce nu vrea să semneze prelungirea contractului cu FCSB? Află numai din revista FANATIK 718!
  • FANATIK l-a găsit pe colegul de cameră al lui Mirel Rădoi din cantonamentul montan de la Poiana Brașov al fostei echipe Extensiv din vara lui 2000, exact înainte ca actualul selecționer să plece la Steaua. Ce face acum fostul fotbalist, dar și amintiri savuroase din tinerețea „comună” poți afla numai din revista FANATIK 718!
  • Cătălina Ponor dezvăluie în revista FANATIK 718 de ce este supărată pe autoritățile române, dar și de ce este fericită cu iubitul ei Bogdan, dacă se vaccinează sau nu, ce i-a propus Nadia Comîneci. Frumoasa campioană olimpică de la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004, a acordat unul din rarele ei interviuri (aflați și de ce sunt așa rare!), în exclusivitate, revistei FANATIK 718!
  • Știi cine este Scarlett Bordeaux? Ce legătură organică are cu România? Cu ce i-a cucerit pe… americani? Și, cel mai interesant, cum arată? Află toate acestea din revista FANATIK 718! Nu rata „priveliștea” că nu știi ce pierzi!
ADVERTISEMENT

Și, ATENȚIE: sunt numai câteva subiecte din paginile revistei FANATIK 718! Nu uita: numărul 718 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Puneți masca de protecție și ia-l acasă! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT