Sport

A apărut revista Fanatik 742! Exclusiv: interviu de 5 stele cu Adrian Ilie. Ce fac eroii „dublei” Steaua – Middlesbrough. Istoria primului titlu al lui Rapid

Exclusiv în revista FANATIK 742: interviu Adrian Ilie. Ce fac eroii „dublei” Steaua–Middlesbrough. Culisele „cincinalului” salvator la Dinamo. Istoria primului titlu al lui Rapid.
15.04.2023 | 09:46
A aparut revista Fanatik 742 Exclusiv interviu de 5 stele cu Adrian Ilie Ce fac eroii dublei Steaua  Middlesbrough Istoria primului titlu al lui Rapid
A apărut revista Fanatik 742! Exclusiv: interviu de 5 stele cu Adrian Ilie. Ce s-a ales de eroii „dublei” Steaua – Middlesbrough. Culisele „cincinalului” salvator la Dinamo. Istoria primului titlu al lui Rapid
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează… fanatic! Un nou număr, 742, pe luna aprilie, al revistei FANATIK te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! Interviu de 5 stele cu Cobra Kai Adrian Ilie. Ce mai fac acum eroii „dublei” Steaua – Middlesbrough. Culisele „cincinalului” salvator la Dinamo. Istoria primului titlu al lui Rapid. Pe ce își „toacă” Harry Kane averea. Frumoasa Ramona Păun se „dezbracă” de secrete într-un interviu… FANATIK! 84 de pagini cu exclusivități. Revista FANATIK 742!

A apărut revista FANATIK! 742! Exclusiv: interviu de 5 stele cu Adrian Ilie. Ce s-a ales de eroii „dublei” Steaua – Middlesbrough. Culisele „cincinalului” salvator la Dinamo. Istoria primului titlu al lui Rapid

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

  • Interviu exclusiv cu Cobra Kai Adrian Ilie: „Am avut pe masă ofertă de 40 de milioane de euro de la Manchester United!”. Acum, la 49 de ani pe 20 aprilie, Adi Ilie arată de parcă intră pe teren etapa viitoare. La FCSB, care, pentru el, e Steaua. Amintiri inedite și dezvăluiri spectaculoase într-un interviu de 5 stele, numai în revista FANATIK 742 din luna aprilie!
ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 742 din aprilie
Nu ratați revista premium FANATIK 742 din luna aprilie că nici nu știți ce pierdeți! Subiecte premium, interviuri premium, editoriale premium într-o revistă premium, FANATIK 742 pe luna aprilie!
  • Culisele „planului cincinal” salvator propus de noii acționari ai lui Dinamo. De unde, de la cine și cum vor să aducă nu mai puțin de 8 milioane de euro Eugen Voicu, președintele CA Red&White, și Andrei Nicolescu, acționar Red&White și director general la Dinamo, află numai din revista FANATIK 742 din luna aprilie!
  • Coșmarul „Boro”! Ce fac acum eroii „dublei” de poveste dintre Steaua și Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA în aprilie 2006. Ce au evoluat carierele și ce s-a… ales de Mirel Rădoi, Dorin Goian, Petre Marin, Nicolae Dică, Bănel Nicoliță, Andrei Cristea sau Daniel Oprița, află numai din revista FANATIK 742 din aprilie!
  • Un nou episod, al treilea, din istoria centenară a Rapidului. Povestea primului titlu, sub sloganul „Rapid campioană, fără milă și pomană!” al fanaticei galerii giuleștene. Află drumul „Giuleștinei” de la glorie la… matineu, în Divizia B, în perioada 1963-1983, numai din revista FANATIK 742 din luna aprilie!
  • Frumoasa Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport la Știrile Pro TV, se… „dezbracă” de… secrete într-un super-interviu marca FANATIK. Află cum a ajuns munteanca din piscurile Vrancei la pupitru știrilor Pro TV din sport, cu ce echipă ține, cărui fotbalist i-a dat numărul de telefon, pe cine iubește, ce-i place, de la cafea sau ceai la concediul ideal, cum este… Bebe Măcelaru’ în familia adevărată. Exclusiv în revista FANATIK 742 din aprilie!
  • Mari fotbaliști… de fapt foști mari fotbaliști care au agățat ghetele în cui… căsătoriți cu soții mult mai tinere, pe ce își toacă averea uluitoare golgheterul lui Tottenham Hotspur și al echipei naționale a Anglie, Harry Kane, cum l-a salvat Dumnezeu pe „Regele cazinourilor” Sorin Constantinescu, cum a ajuns Bucureștiul „capitala șahului mondial” și ce uriași șahiști, inclusiv campionul lumii vin în Capitală – sunt alte subiecte din oferta fanatikă a revistei FANATIK 742 din luna aprilie!

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 742 al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

ADVERTISEMENT

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Andrei Dicu, Silviu Ghering și Răzvan Nicolae. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 742, pe luna aprilie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

ADVERTISEMENT

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

Colectivul revistei FANATIK vă urează din sufletul… redacției sărbători pascale liniștite, un Paște evlavios, cu sănătate, iubire și pace!

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
De ce tușim în această perioadă. Ar putea fi vorba despre un nou...
De ce tușim în această perioadă. Ar putea fi vorba despre un nou virus
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română