Sport

A apărut revista Fanatik 743! Exclusiv: secretele lui Florinel Coman și profețiile lui Garry Kasparov. Cine a vrut să-i ia FCSB lui Gigi Becali și cine e… „Muhammad Ali de România”!

Exclusiv în FANATIK 743: secretele lui Florinel Coman, mega-interviu cu Garry Kasparov, portretul omului care a vrut să-i ia FCSB lui Gigi Becali, cine e „Muhammad Ali de România”!
21.05.2023 | 10:31
A aparut revista Fanatik 743 Exclusiv secretele lui Florinel Coman si profetiile lui Garry Kasparov Cine a vrut sai ia FCSB lui Gigi Becali si cine e Muhammad Ali de Romania
A apărut revista Fanatik 743! Exclusiv: secretele lui Florinel Coman și profețiile lui Garry Kasparov. Cine a vrut să-i ia FCSB lui Gigi Becali și cine e... „Muhammad Ali de România”!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează… fanatic! Un nou număr, 743, pe luna mai, al revistei FANATIK te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! „Secretele” lui Florinel Coman, cum s-a reinventat și a dus FCSB spre titlu. Mega-interviu cu profețiile „Regelui Șah”, Garry Kasparov. Portretul nefardat al omului care a vrut să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Cine este campionul nostru european la box, poreclit deja „Muhammad Ali de România”. FANATIK! 84 de pagini cu exclusivități. Revista FANATIK 743!

A apărut revista FANATIK! 743! Exclusiv: secretele lui Florinel Coman și profețiile lui Garry Kasparov. Cine a vrut să-i ia FCSB lui Gigi Becali și cine e… „Muhammad Ali de România”!

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Secretele lui Florinel Coman. Cum s-a reinventat miraculos și a reușit să ducă pe FCSB în lupta cu titlul pe masă. Revista FANATIK 743 vine cu dezvăluiri și detalii inedite, mai puțin știute, despre „șeptarul” lui Gigi Becali. Schimbările din viața de zi cu zi, de la pregătirea individuală la… viața individuală, de acasă, care l-au adus din nou în centrul atenției și al „mecanismului” ce propulsează pe FCSB spre performanță. Exclusiv în revista FANATIK 743 din luna mai!

ADVERTISEMENT
Florinel Coman in revista Fanatik 743
Florinel Coman, „secretele” revenirii în prim-plan

Profețiile „Regelui Șah” Garry Kasparov. Cel mai bun șahist din istorie, de 6 ori campion mondial, a prezis în exclusivitate pentru FANATIK care este viitorul șahului și cum îi dă lumea liberă mat lui Vladimir Putin. Dezvăluiri teribile din „lagărul” Rusia și din lumea liberă care i se opune. Exclusiv în revista FANATIK 743 din luna mai!

Portretul nefardat al omului de afaceri care a vrut să cumpere FCSB de la Gigi Becali. A început cu două camioane și a ajuns la afaceri de 100 de milioane de euro și peste 3.000 de angajați la firmele din țară și din străinătate. A fost sponsor la… Steaua Armatei, a vrut să preia și pe UTA sau pe Dinamo. Aflați mai multe detalii din viața sa exclusiv din revista FANATIK 743 pe luna mai!

ADVERTISEMENT

Aflați numai din revista FANATIK 743 din luna mai cine este campionul european la box, tineret, la categoria „Regină”, categoria grea, +92 kg, căruia i se spune deja „Muhammad Ali de România”. Este antrenat de Maestrul Dorel Simion, „bronzul” de la JO Sydney 2000. Pe care vrea să-l transforme în „aur” la JO 2028, la Los Angeles, prin marea speranță care este elevul său… aflați care din revista FANATIK 743 pe luna mai!

Super-interviu fără falsă modestie și beție de cuvinte cu Marina, amazoana de la Prima (pentru conformitate Marina Nițoiu, prezentatoarea știrilor de la Focus Sport). Al patrulea episod din serialul dedicat Centenarului Rapidului (perioada 1983-2003). Miliardarii sportului, de la Michael „Air Jordan” la Ion Țiriac, de la Cristiano Ronaldo la Lionel Messi. Fenomenul Napoli la 33 de ani după titlul „Zeului” Diego Maradona. Colecția impresionantă a mașinilor de lux din garajul lui Kylian Mbappe. Pictorial spectaculos cu „Prințesa de gheață a Catalunyei”, frumoasa Jessica Goicoechea. Numai alte câteva din subiectele pe care le puteți savura numai în revista FANATIK 743 din luna mai!

ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 743 al revistei premium FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu și Andrei Dicu. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 743, pe luna mai, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista glossy FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT