Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK! Gigi Becali, aproape să piardă FCSB! Pericolul vine de la o… femeie! Află cine este din revista FANATIK!

04.05.2020 | 10:47
A aparut revista FANATIK Gigi Becali aproape sa piarda FCSB Pericolul vine de la o femeie Afla cine este din revista FANATIK
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK! Un nou număr, 709, al celei mai bune reviste de sport din România sfidează pandemia „antrenată” crunt de coronavirusul SARS-Cov-2 și te așteaptă la orice chioșc de difuzare a presei!

A apărut revista FANATIK! Gigi Becali, aproape să piardă FCSB! Pericolul vine de la o… femeie! Află cine este din revista FANATIK!

Dezvăluiri șocante, interviuri cu masca pe față, dar cu toate… „cărțile” pe masă, analize detaliate, amintiri de la frumoase la dureroase, că așa e viața, nu ne mângâie tot timpul, pe scurt toată gama jurnalismului curat, de calitate, asta poți citi în cel mai recent număr al revistei FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, la un pas de a pierde FCSB! Luni de zile a trăit sub amenințarea că va rămâne fără echipa în care a băgat multe milioane de euro și care i-a adus și mai multe milioane de euro în favoarea… unei femei! Cine este aceasta și ce a făcut până acum (încă) patronul FCSB ca să-și păstreze „investiția”, află din revista FANATIK 709!

Alte subiecte tari din revista FANATIK 709

  • Interviu premium cu Damjan Djokovic, în care mijlocașul croat al lui CFR Cluj dezvăluie ce ar fi fost dacă nu era fotbalist, ce-i place și ce nu-i place la Cluj, părerea sa sinceră despre Dan Petrescu și… Gică Hagi, plus alte și alte „amănunte” inedite din viața sa. Totul direct de la „sursă” numai în revista FANATIK 709!
  • De ce este Dinamo un… nume blestemat, părerea „ascuțită”, ca de obicei, a lui Cornel Dinu și ce s-a ales de echipele Dinamo din estul Europei după căderea comunismului, poți afla numai din revista FANATIK 709!
  • Analiza detaliată, bazată pe exemple concrete și cifre neiertătoare, a echipelor „bugetare” din Liga 1, care au primit fonduri incredibil de generoase din bani publici, în comparație cu colegele de competițe „private”, este un alt subiect fierbinte pe care îl poți citi numai în revista FANATIK 709!
  • Reportaj tulburător despre un fost fotbalist important din Liga 1, ajuns alcoolic, epileptic, singur pe lume în pușcărie… Drama sa nefardată dezvăluie pericolele care pândesc pe orice om care se lasă învins de patimile unei lumi ticăloase. Citește povestea incredibilă și adevărată numai în revista FANATIK 709!
  • Platforma de filme online Netflix a fost „prietenul” multora dintre noi în această perioadă de izolare la domiciliu cauzată de pandemia de COVID-19. Revista FANATIK 709 îți prezintă cel mai recent serial Netflix despre un sportiv uriaș cu un uriaș succes de audiență. Și el, și serialul despre el! Care aduce pe ecran filmări nemaivăzute până acum din intimitatea vestiarului și de la antrenamentele super-starului al cărui nume îl poți afla numai citind revista FANATIK 709!
ADVERTISEMENT

Și sunt numai câteva subiecte din paginile revistei FANATIK 709! Nu uita: numărul 709 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Puneți masca de protecție și ia-l acasă! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!