Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cum a pierdut Gigi Becali 2 miliarde de euro din avere!

23.12.2018 | 17:10
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cum a pierdut Gigi Becali 2 miliarde de euro din avere!
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cum a pierdut Gigi Becali 2 miliarde de euro din avere!

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini „mustind”de subiecte „suculente”, majoritatea exclusivități! Plus încă 24 de pagini premium în suplimentul Calendarul Sportiv 2019! Cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor! ATENȚIE: GRATUIT! Adică, per total, revista FANATIK vă oferă de Crăciun un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

Dezvăluiri șocante, analize „la sânge”, reportaje emoționante, interviuri fără vorbe de lemn, de toate găsiți în numărul din decembrie al revistei FANATIK! Vă mai amintiți ce a însemnat anul 2008 în fotbalul românesc? Cine a luat campionatul? Cu cine s-a „bătut” până în ultima etapă? Cine erau antrenorii? Dar patronii care s-au duelat cu milioanele de euro? Gigi Becali era unul dintre ei…

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cum a pierdut Gigi Becali 2 miliarde de euro din avere!

Patronul Stelei/FCSB era în urmă cu 10 ani cel mai „barosan” român. Conform datelor din revista Capital „TOP 300 cei mai bogați români”. Cine era pe locul 2, tot foarte cunoscut, aflați din revista FANATIK pe decembrie! Sau care era „clasamentul”, după avere, al patronilor de echipe din Liga I. La 10 ani distanță acest clasament a suferit modificări majore, ca să nu le spunem dramatice… Pe ce loc este acum Gigi Becali, după ce a pierdut nu mai puțin de 2 miliarde de euro (!!!) din avere  în ultimii 10 ani, cât mai are „la ciorap”, cine e liderul „barosanilor” mioritici, cine a dispărut din TOP 300, cine a intrat în grupul select al celor mai bogați români, cât sunt acum averile față de 2008, mai mari, mai mici, toate aceste date le găsiți în numărul din decembrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK pe decembrie vă oferă o amplă comparație între situația financiară a „barosanilor” din fotbal în 2008 și în 2018. Gigi Becali a pierdut 2 miliarde de euro în 10 ani!
Revista FANATIK pe decembrie vă oferă o amplă comparație între situația financiară a „barosanilor” din fotbal în 2008 și în 2018

Vreți să fiți informați şi să nu ratați nimic din lumea fascinantă a sportului intern şi internaţional? Atunci nu uitați că a apărut revista FANATIK pe decembrie! În care găsiți tot ce vreți! Plus Calendarul Sportiv 2019, cadoul de Crăciun pe care vi-l oferă numărul din decembrie al revistei FANATIK, cea mai bună revistă de sport din România. Acum, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsiți… Nu uitați să cereți Calendarul Sportiv 2019 dacă nu vă este dat odată cu revista FANATIK. Aveți un pachet special de Crăciun: 72 de pagini (48 revista + 24 Calendarul Sportiv 2019), toate la numai 5 lei!

  • 10 miliarde de euro a pierdut Gigi Becali din avere în ultimii 10 ani!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria REVISTA FANATIK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri