Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Hot, hot, hot în plină iarnă! Fete în bikini de la „Moș” Sport Illustrated!

Un nou număr al revistei FANATIK tocmai ce a ieșit de la tipar! Chiar dacă suntem în plină iarnă și temperaturile au coborât vertiginos, fetele în bikini sigur vor încinge atmosfera.
29.12.2018 | 11:51
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Hot, hot, hot în plină iarnă! Fete în bikini de la „Moș” Sport Illustrated!

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu exclusivități… suculente! Numai bune de citit între… sarmale și cozonac! Plus un cadou de Sărbători, CALENDARUL SPORTIV al anului 2019: 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor! ATENȚIE: GRATUIT! Per total, revista FANATIK vă oferă de Sărbători un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

„Sport Illustrated” este o revistă americană de sport, înființată în 1954 de Henry Lace, co-fondatorul companiei „Time Inc.”, deținută de imperiul mediatic „Time Warner”. „Sport Illustrated” lansează an de an un calendar hot, hot, hot în care apar cele mai cunoscute fotomodele ale momentului. În costume de baie. De-a lungul timpului, pentru acest calendar au pozat „nume” celebre, precum Gigi Hadid, Kate Upton, Irina Shayk sau Emily Ratajkowski.

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Hot, hot, hot în plină iarnă! Fete în bikini de la „Moș” Sport Illustrated!

Nici anul acesta, evident, „Sport Illustrated” nu a făcut excepție și a înfierbântat în plină iarnă mioritică, dar în plină vară australă, imaginația tuturor bărbaților cu calendarul costumelor de baie pentru anul 2019. Revista FANATIK vă prezintă în numărul din decembrie o serie hot, hot, hot de fotografii (o parte le puteți vedea în galeria foto de mai sus), pe care să le savurați între caltaboș și sarmale. Numele fotomodelelor nici nu mai contează…

Revista FANATIK pe decembrie „încălzește” atmosfera Sărbătorilor cu calendarul costumelor de baie pentru 2019 din Sport Illustrated. Fotomodele celebre în bikini, cadou de Moș Crăciun!
Revista FANATIK pe decembrie „încălzește” atmosfera Sărbătorilor cu calendarul costumelor de baie pentru 2019 din Sport Illustrated

Pe ce loc în TOP 300 al celor mai bogați români a ajuns Gigi Becali după ce a pierdut 2 miliarde de euro din avere în ultimii 10 ani, dar și ce ofertă fabuloasă are pentru Dennis Man, cum arată viaţa distrusă a unui fotbalist „rupt” de „fiara” Lăcătuș într-un meci de acum 20 de ani, cum ar arăta „naționalele” all time ale regiunilor istorice ale României, cum arată stadioanele bucureștene față în față cu EURO 2020, dar și cum arătau revelioanele fotbaliștilor români în diferite epoci istorice ale României, ce vedetă are cea mai scumpă mașină dintre fotbaliști, ce i-a putut face „fetița” cam șturlubatică unui fost număr 1 mondial în tenis sau ce relații s-au (a)prins între copii unor foști fotbaliști, sunt alte subiecte pe care le puteți citi numai în numărul din decembrie al revistei FANATIK!

Și nu uitați: revista FANATIK vă oferă cadou acum, în decembrie, Calendarul Sportiv 2019, 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor. Nu uitați să cereți Calendarul Sportiv 2019 dacă nu vă este dat odată cu revista FANATIK! Aveți un pachet special de Sărbători: 72 de pagini (48 revista + 24 Calendarul Sportiv 2019), toate la numai 5 lei! Nu-l ratați că nici nu știți ce pierdeți! Acum, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsiți…