Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Rupt de „Fiară”! Cum i-a distrus Lăcătuș cariera și viața…

27.12.2018 | 10:39
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Rupt de „Fiară”! Cum i-a distrus Lăcătuș cariera și viața...
A apărut revista FANATIK pe decembrie! Rupt de „Fiară”! Cum i-a distrus Lăcătuș cariera și viața...

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini cu exclusivități… suculente! Numai bune de citit între… sarmale și cozonac! Plus un cadou de Sărbători, CALENDARUL SPORTIV al anului 2019: 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor! ATENȚIE: GRATUIT! Per total, FANATIK vă oferă de Sărbători un pachet de excepție: 72 de pagini la numai 5 lei!

Satul Cârligi, comuna Filipești, 25 de kilometri nord de Bacău pe DN2, spre Roman. Un sătean masiv, 100 de kilograme la 1,92 metri înălțime, cu mustața pe oală și cu cizme de „șantierist”, de cauciuc, în picioare povestește în gerul aspru al iernii moldovene. „Ce să mai aștept eu de la viață? Vreau numai să am grijă de mama mea. Numai ea mi-a mai rămas”. În urmă cu aproape 20 de ani, pe 21 aprilie 1999, viața i s-a schimbat. Într-o secundă. O secundă de groază.

A apărut revista FANATIK pe decembrie! Rupt de „Fiară”! Cum i-a distrus Lăcătuș cariera și viața…

21 aprilie 1999. FCM Bacău juca în Ghencea, cu Steaua. În minutul 13 Marius Lăcătuș are o intrare criminală, cu talpa pe tibie, la Vasile Ardeleanu. Urmarea e cruntă pentru băcăuan: dublă fractură transversală de tibie şi peroneu şi rupere de ligamente. „Am vrut să mă ridic să-l iau la bătaie pe Lăcătuș. Ăla a fost primul impuls. Dar mi-am dat seama că nu pot… Piciorul drept mi se bălăngănea…”, își amintește Ardeleanu. Fractura i-a fracturat cariera. Și viața. Cât a stat prins spital, cât a durat recuperarea, unde și cât a mai jucat fotbal, unde mai joacă și acum, de când s-a retras la țară, per total cum i-a schimbat destinul intrarea de fiară a „Fiarei”, aflați dintr-un reportaj dur, dar emoționant, din numărul pe decembrie al revitei FANATIK. Super-exclusivitate de la casa lui Vasile Ardeleanu, de pe o uliță din satul Cârligi, comuna Filipești, 25 de kilometri nord de Bacău pe DN2, spre Roman…

Ce face acum Vasile Ardeleanu, la aproape 20 de ani după seara de groază din Ghencea, când Marius Lăcătuș i-a rupt piciorul, aflați în exclusivitate din revisat FANATIK pe decembrie! Plus alte și alte subiecte în exclusivitate!
Ce face acum Vasile Ardeleanu, la aproape 20 de ani după seara de groază din Ghencea, când Marius Lăcătuș i-a rupt piciorul, aflați în exclusivitate din revisat FANATIK pe decembrie!

Pe ce loc în TOP 300 al celor mai bogați români a ajuns Gigi Becali după ce a pierdut 2 miliarde de euro din avere în ultimii 10 ani, dar și ce ofertă fabuloasă are pentru Dennis Man, cum ar arăta „naționalele” all time ale regiunilor istorice ale României, cum arată stadioanele bucureștene față în față cu EURO 2020, dar și cum arătau revelioanele fotbaliștilor români în diferite epoci istorice ale României, ce vedetă are cea mai scumpă mașină dintre fotbaliști, ce i-a putut face „fetița” cam șturlubatică unui fost număr 1 mondial în tenis sau ce relații s-au (a)prins între copii unor foști fotbaliști, sunt alte subiecte pe care le puteți citi numai în numărul din decembrie al revistei FANATIK!

Și nu uitați: revista FANATIK vă oferă cadou acum, în decembrie, Calendarul Sportiv 2019, 24 de pagini premium cu peste 500 de evenimente din toate sporturile, care se vor desfășura anul viitor. Nu uitați să cereți Calendarul Sportiv 2019 dacă nu vă este dat odată cu revista FANATIK! Aveți un pachet special de Sărbători: 72 de pagini (48 revista + 24 Calendarul Sportiv 2019), toate la numai 5 lei! Nu-l ratați că nici nu știți ce pierdeți! Acum, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsiți…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria REVISTA FANATIK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri