Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Alcoolic, epileptic, pușcăriaș, singur pe lume! Drama unui fost căpitan de echipă din Liga 1!

26.11.2018 | 13:31
A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Alcoolic, epileptic, pușcăriaș, singur pe lume! Drama unui fost căpitan de echipă din Liga 1!
A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Alcoolic, epileptic, pușcăriaș! Drama unui fost căpitan de echipă din Liga I!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! 48 de pagini cu exclusivități la numai 5 lei! Cel mai bun lunar sportiv din România! Dezvăluiri șocante, interviuri fără limbaj de lemn, reportaje emoționante din toate colțurile țării. Cum este și cel realizat de reporterii speciali FANATIK în nordul Moldovei pentru a desluși drama unui fost căpitan de echipă din Liga I.

Povestea te lasă fără cuvinte. Cum se poate distruge la doar 41 de ani un om care avea orașul la picioare? În urmă cu vreo 10 ani era un mijlocaș cu „cifre” în Liga I și juca împotriva marelui Juventus Torino, acum este la închisoarea din Vaslui, condamnat la un an și trei luni cu executare pentru agresiune cu armă albă, bolnav, părăsit de familie…

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Alcoolic, epileptic, pușcăriaș, singur pe lume! Drama unui fost căpitan de echipă din Liga I!

Cei care îl cunosc au încearcat să facă lumină în această prăbușire aproape fatală. Și nu sunt chiar mulți cei care vor să vorbească. Se feresc majoritatea, și chiar nu este de înțeles motivul ascuns… „Nu mai poate fi salvat!”, spun aproape toți. „Mai are o mică șansă. Depinde de el”, se încurajează puțini spre nimeni… FANATIK i-a ascultat pe toți…

Numai în revista FANATIK pe noiembrie poți citi povestea dramatică a prăbușirii unui fost mijlocaș care zburda în urmă cu un deceniu în Liga I. Alcoolul și despărțirea de familie l-au distrusa
Numai în revista FANATIK pe noiembrie poți citi povestea dramatică a prăbușirii unui fost mijlocaș care zburda în urmă cu un deceniu în Liga I

Are doi copii. O fată de 18 ani și un băiat de 13 ani. Împreună cu mama lor, au pus capăt relației cu tatăl acum 6 ani. „După ce s-au despărțit, Tibi s-a mutat cu părinții săi, iar această decizie a generat tot ce a urmat”, a povestit în exclusivitate pentru FANATIK un om care se confundă cu fotbalul în orașul moldovean cu stadion de Liga I și echipă de Liga a III-a. Acum, că în alte vremuri făcea „legea” prin prima divizie, juca în cupele europene și el, distrusul de azi, era căpitanul ei.

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Mega-interviu Mihai Pintilii!

Culisele acestei transformări dramatice le poți afla numai din revista FANATIK pe noiembrie, la fel ca și povestea impresionantă a salvării de la moarte a suporterului dinamovist Dan Cucu sau ce spune Mihai Pintilii despre Gigi Becali și despre idolul său de care e sigur că va fi antrenorul FCSB-ului, într-un mega-interviu dat în exclusivitate pentru FANATIK! Numai în numărul din noiembrie al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei. Dacă îl mai găsești… Așa că nu rata revista FANATIK pe noiembrie că nu știi ce pierzi! 48 de pagini de exclusivități la numai 5 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri