Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Românce top class, iubite de fotbaliști celebri. FOTO

Autor: Silviu Ghering | 27.11.2018 | 13:34
Revista FANATIK pe noiembrie -românce top class iubite de fotbaliști celebri

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Exclusivități dese, pe… alese! 48 de pagini la numai 5 lei! Cea mai bună revistă de sport din România! Subiecte diferite, de la dezvăluiri șocante la interviuri captivante, de la reportaje inedite la mondenități incitante! Cum ar fi frumoasele mioritice iubite cu pasiune de nume celebre din fotbalul mondial! Și nu numai!

După ce v-a prezentat „jumătățile” de pe alte meleaguri ale fotbaliștilor străini din România, revista FANATIK pe noiembrie vă aduce în atenție şi româncele care au furat inima unor fotbaliştilor străini celebri. Galeria foto este hot, hot, hot! Pentru că fetele sunt hot, hot, hot! Nu degeaba româncele sunt pe locul 3 în Europa și 6 în lume!

Revista FANATIK pe noiembrie: Românce top class, iubite de fotbaliști celebri

Belgianul Axel Witsel, una dintre vedetele de la Borussia Dortmund, este căsătorit din vara anului 2015 cu Rafaella Szabo, după o relaţie de peste 4 ani de zile. Românca a fost în centrul atenției la Campionatul Mondial din Rusia, unde și-a susținut soțul și naționala Belgiei, asaltată oriunde pe unde se ducea de fotografi de toate naționalitățile.

Revista FANATIK pe noiembrie vă oferă două pagini fierbinți în plin sezon rece! Românce top class iubite de fotbaliști celebri!
Revista FANATIK pe noiembrie vă oferă două pagini fierbinți în plin sezon rece!

Revista FANATIK pe noiembrie: Românca lui „Chicharito” a înnebunit Instagramul

Fotbalistul mexican Javier „Chicharito” Hernandez, starul lui West Ham United, tocmai ce s-a combinat cu o… bombă! Sexy, bine-nțeles! Sarah Kohav are 23 de ani, a crescut în Australia, dar are origini româneşti. Pagina sa de Instagram are sute de mii de urmăritori, iar pozele sale aprind imaginaţia oricărui bărbat. O poți vedea în toată splendoarea ei în revista FANATIK pe noiembrie!

Revista FANATIK pe noiembrie v-o aduce „în vizor” pe iubita hot, hot, hot a mexicanului Javier „Chicharito
Revista FANATIK pe noiembrie v-o aduce „în vizor” pe iubita hot, hot, hot a mexicanului Javier „Chicharito” Hernandez, starul lui West Ham United

Revista FANATIK pe noiembrie vă mai oferă și alte subiecte incitante

Cum numai în revista FANATIK pe noiembrie mai poți citi un mega-interviu cu Mihai Pintilii, în care spune cum trebuie „luat” Gigi Becali ca să reziști în tricoul FCSB cât mai mult timp. Tot revista FANATIK pe noiembrie te „duce” în nordul Moldovei, într-un reportaj dureros, dar sută la sută real, despre un fost căpitan de echipă „jmecheră” din Liga I prăbușit total în alcool, ajuns în pușcărie, părăsit de aproape toți… Alt caz emoționant, dar cu un prezent diametral opus, adică plin de speranță, este cazul suporterului dinamovist Dan Cucu, slavat de la moarte de tovarășii din „Peluza Cătălin Hâldan”. În revista FANATIK pe noiembrie poți citi cum s-a întâmplat totul, povestit chiar de el, și ce înseamnă să poți trăi așa cum vrei, „câine” până la moarte și dincolo de ea după ce ai învins-o!

Nu rata revista FANATIK pe noiembrie că nu știi ce pierzi! Ține minte câteva cuvinte: revista FANATIK, exclusivități, dezvăluiri, interviuri, reportaje, 48 de pagini, 5 lei! Sunt prea multe? Bine, rămânem la: revista FANATIK, exclusivități, 48 de pagini, 5 lei! Tot sunt prea multe?! Bineee, mai tăiem: FANATIK, exclusivități, 5 lei! Încă sunt multe?! OK, dar asta-i forma finală: FANATIK, DOAR 5 LEI!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!