Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! 48 de pagini de exclusivităţi plus un supliment-surpriză pentru pariori, totul la doar 5 lei! Acum la toate chioșcurile!

24.10.2018 | 19:25
A apărut revista FANATIK pe octombrie! 48 de pagini de exclusivităţi plus un supliment-surpriză la doar 5 lei!

A apărut revista FANATIK din octombrie! O găsești acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Un număr cu adevărat… exclusiv, adică „abundent” în exclusivități! PLUS… o surpriză! Pentru pariori, dar nu numai! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație PLUS încă 32 de pagini supliment PREMIUM pentru PARIORI! Reportaj șocant: mai există un FCSB în România! Unde, al cui, toată povestea sa o găsești numai în numărul din octombrie al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!

În revista FANATIK pe octombrie găseşti tot ce cauţi! PLUS un supliment DE LUX pentru PARIORI: 32 de pagini PREMIUM cu programul Ligii 1, care să te ajute să-ți faci strategia de pariere pentru a da marea lovitură! GRATUIT! La același preț de 5 lei ai 48 de pagini de senzație plus suplimentul-ghid cu programul Ligii 1!

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Reportaj șocant: mai există un FCSB în România!

Da, nu e nicio glumă, mai există un FCSB în România! Reporterii speciali FANATIK au fost la „locul faptei” și au asistat la un meci crâncen între „celălalt” FCSB și o mare rivală din zonă, AEK… dar nu Atena, binențeles, ci… Numele orașelor care s-au confruntat le poți afla numai din revista FANATIK din octombrie! Așa, ca un amănunt, celălat FCSB a fost înființat, ironia sorții, de singurul… dinamovist din oraș! Amănunte, poze, declarații, numai revista FANATIK din octombrie!

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Reportaj șocant: mai există un FCSB în România! Talpan o să turbeze de furie!
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Reportaj șocant: mai există un FCSB în România!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele!

Din păcate este crudul adevăr… Reporterii speciali FANATIK au stat de vorbă cu fotbalistul în cauză, nume mare din Liga 1, care și-a deschis sufletul în exclusivitate pentru FANATIK și le-a povestit drama sa și consecințele acesteia. Citește un interviu cutremurător, cu durerea pe masă, numai în revista FANATIK din octombrie!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Gigi Becali a fost fotbalist la Dinamo!

Iarăși nu este nicio glumă! Fostul patron al Stelei, actualul finanțator FCSB, a jucat în adolescență pentru marea rivală din Liga 1. A mers la antrenamente în „Ștefan cel Mare” și a visat că va îmbrăca, într-o zi, tricoul echipei de seniori a „câinilor”. „Era cât de cât talentat, dar îl bătea vântul și cu pufoaica pe el!”, spune un fost antrenor. Cine este acesta, cum a ajuns marele stelist Gigi Becali tocmai la marele „dușman istoric”, cu cine din familie și cine era cel mai bun dintre ei, poți afla numai din revista FANATIK din octombrie!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Gigi Becali a fost fotbalist la Dinamo! Și nu este o farsă! E „pe bune”!
A apărut revista FANATIK din octombrie! Gigi Becali a fost fotbalist la Dinamo! Pe bune!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Ce frumoase sunt… „stoperele” lui Gigi!

Iarăși o să zâmbești ușor, dar după ce vei vedea pozele cu „inculpatele” zâmbetul va deveni mai larg și îți va rămâne mult timp pe față. Pentru că sunt frumoase! „Stoperele” lui Gigi sunt, de fapt, „stoperele” stoperilor lui Gigi, Mihai Bălașa și Bogdan Planic. Iubitele celor doi fotbaliști. Iar poveștile lor de dragoste sunt și mai frumoase. Le găsești numai în revista FANATIK pe octombrie!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Ce frumoase sunt... „stoperele” lui Gigi! Adică iubitele lui Planic și Bălașa!
A apărut revista FANATIK din octombrie! Ce frumoase sunt… „stoperele” lui Gigi! Adică iubitele lui Planic și Bălașa!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Și îți dă pe tavă… averea lui Talpan!

Nu, nu ca să o iei acasă, doar ca să afli pe ce bani „stă” cel mai mare dușman al lui Gigi Becali. Omul care a transformat Steaua în FCSB. Omul care s-a certat și cu șefii săi ierarhici ca să aducă „Steaua acasă”, cum a spus de atâtea ori. Ce proprietăți are, ce conturi are, ce datorii, ce salariu are juristul de la CSA Steaua, colonelul de justiție Florin Talpan, cu ce „stă” în fața lui Gigi Becali, poți afla numai din revista FANATIK din octombrie!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Și îți dă pe tavă... averea lui Talpan! Comparație cu cea a lui Gigi Becali
A apărut revista FANATIK din octombrie! Și îți dă pe tavă… averea lui Talpan!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Ofertă specială: supliment de lux pentru PARIORI! Gratuit!

A apărut revista FANATIK din octombrie! Ofertă specială: supliment de lux cu programul Ligii 1! Gratuit! Pentru pariori ca să dea lovitura!
A apărut revista FANATIK din octombrie! Ofertă specială: supliment de lux cu programul Ligii 1! Gratuit!

Revista FANATIK din octombrie îți mai oferă și alte subiecte interesante, de exemplu cum va arăta FCSB din iarnă, cum s-a întors roata la Dinamo în schimbare lui „Clau-Gol” Niculescu cu „Strâmbul” Rednic, cât suntem de rasiști și xenofobi relativi la sportivi străini care vin în România, cine sunt „europenii” U21 care s-au calificat ca în romanul lui Dumas „După 20 de ani”, ce „bijuterii” are în garaj cel mai bogat român, ce amintiri are Andrei Păunescu despre regretatul Ilie Balaci și cum s-a implicat acesta în renașterea Cenaclului Flacăra… Și asta încă nu e tot! Așa că…

NU UITA: a apărut numărul din octombrie al revistei FANATIK! Nu rata 48 de pagini de senzație PLUS încă 32 de pagini premium în suplimentul de lux cu programul Ligii 1! Totul costă doar 5 lei! La toate chioșcurile de difuzare a presei! Nu știi ce pierzi dacă nu citești revista FANATIK din octombrie din „scoarță în scoarță”!