Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Ce frumoase sunt… „stoperele” lui Gigi! Ai ce vedea la ele!

01.11.2018 | 13:32
A aparut revista FANATIK pe octombrie Cu un supliment special pentru pariori Ce frumoase sunt stoperele lui Gigi Ai ce vedea la ele

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Printre dezvăluiri șocante, reportaje inedite sau interviuri impresionante, își fac loc cu mândrie… „stoperele” lui Gigi! Gigi Becali! Me-se-ri-a-șe! Nu rata fotografii de senzație!

„Stoperele” lui Gigi sunt, de fapt, „stoperele” stoperilor lui Gigi, Mihai Bălașa și Bogdan Planic. Iubitele celor doi fotbaliști. Top-class. Top model. Top top! Iar poveștile lor de dragoste sunt chiar mai frumoase decât ele! Numai în numărul din octombrie al revistei FANATIK!

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Ce frumoase sunt… „stoperele” lui Gigi! Ai ce vedea la ele!

Mihai s-a îndrăgostit pe când juca la echipa de tineret a lui AS Roma. Iubita sa este o italiancă „vero”, mai mare cu aproape 4 ani decât el, supranumită „Angelina Jolie” de Italia. Mai are nevoie de altă „recomandare”?! Are 27 de ani şi s-a mutat alături de Mihai în România, a învăţat foarte repede limba noastră, doar e din „familie”, şi comunică des cu fanii iubitului ei pe site-urile de socializare. Giusi şi Mihai ies des în oraş, iar italianca nu se poate abţine când vine vorba de postat fotografii!

Revista FANATIK pe octombrie îți oferă poze frumoase cu frumoasa iubită a lui Mihai Bălașa, Giusi, o italiancă mai mare decât el cu 4 ani
Revista FANATIK pe octombrie îți oferă poze frumoase cu „Angelina Jolie” de Italia, iubita lui Mihai Bălașa

Bogdan formează un cuplu de mai bine de doi ani cu Diana, o blondă de peste 1,80 m, cu picioare lungi și forme apetisante, „capabilă” să înnebunească orice bărbat. Și a înnebunit mulți, fiind o adevărată… devoratoare de fotbaliști! Poveștile lor, cu lumini și umbre, dar mai ales multe, multe fotografii ale celor două frumoase „stopere” le găsești numai în revista FANATIK pe octombrie! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

Revista FANATIK pe octombrie îți spune povestea Dianei, iubita lui Bogdan Planic, o adevărată devoratorae de fotbaliști
Revista FANATIK pe octombrie îți spune povestea Dianei, iubita lui Bogdan Planic

Revista FANATIK te „duce” la „celălalt” FCSB din România!

…Pentru că tot în revista FANATIK pe octombrie mai poți citi unde se află al doilea FCSB din România. Nu-i nicio glumă! Citește în revista FANATIK un reportaj inedit la un derby cu „celălalt” FCSB și cu probleme de arbitraj stinse pe… grătare-ncinse!

Revista FANATIK pe octombrie îți prezintă „celălalt” FCSB din România, unde joacă și cine l-a înființat
Revista FANATIK pe octombrie îți prezintă „celălalt” FCSB din România, înființat și sisținut de un… dinamovist!

Revista FANATIK îți dezvăluie un secret al lui Gigi Becali!

Știai că Gigi Becali a jucat fotbal? Dar, mai ales, știai unde a jucat Gigi Becali fotbal? Dacă nu, află din numărul pe octombrie al revistei FANATIK! O să ai un șoc! Patronul Stelei, acum FCSB, a jucat fotbal la marea rivală, Dinamo! Nu-i nicio farsă!  A jucat fotbal la Dinamo!! Nu numai el, dar și verii lui! Află din revista FANATIK pe octombrie care dintre ei era cel mai bun cu „obectu’” la picior!

Revista FANATIK pe octombrie dezamorsează o „bombiță”: Gigi Becali a jucat fotbal la... Dinamo! Nu-i nicio glumă! Au jucat și verii lui!
Revista FANATIK pe octombrie dezamorsează o „bombiță”: Gigi Becali a jucat fotbal la… Dinamo!

Revista FANATIK, interviu cutremurător cu durerea pe masă…

Revista FANATIK a obținut un interviu ÎN EXCLUISIVITATE de la un nume mare din Liga 1 despre o problemă cutremurătoare din viața sa: cancerul de piele. Despre cine este vorba nu poți afla decât din numărul pe octombrie al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Numai 5 lei costă 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză pentru PARIORI! Nu rata revista FANATIK pe octombrie că nu știi ce pierzi!