Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele! Interviu în exclusivitate!

Autor: Silviu Ghering | 28.10.2018 | 13:11
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele! Interviu în exclusivitate!
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Drama unui nume mare din Liga 1 cancer de piele! Interviu în exclusivitate!

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Dezvăluiri șocante, reportaje inedite, interviuri emoționante! Reporterii speciali FANATIK au stat de vorbă cu un fotbalistul important din Liga 1, care și-a deschis sufletul în exclusivitate pentru FANATIK și le-a povestit drama sa. Cancer de piele și consecințele acestuia! Interviu cutremurător, cu durerea pe masă…

A ieșit tiptil de pe teren. Fără aplauze, fără fumigene, fără vreun show deosebit. Pur și simplu a renunțat la cariera de jucător. Decizia lui are la bază o dramă pe care el și familia sa au trăit-o în ultimul an. Totul a început cu suspiciunea de cancer de piele, după o problemă „minoră” apărută de la o simplă aluniță…

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Drama unui nume mare din Liga 1: cancer de piele! Interviu în exclusivitate

Privește ușor melancolic spre „verdele” terenului și povestește… Silabă cu silabă… Greu, dar real. Dureros de real! Fiecare cuvânt arde și doare… Cum e fără fotbal? Răspunsul vine instantaneu, parcă pregătit dinainte: „Cum să fie? Greu! Greu pentru că toată viața mea am fost acolo unde-i verde iarba, gazonul, iar acum totul e diferit și trebuie să mă obișnuiesc pentru că odată ce-am zis că renunț să joc, că mă retrag, nu se mai pune problema să mă răzgândesc, să mă întorc… nu se mai poate… M-am operat la gambă, la piciorul drept și asta m-a ținut departe de gazon. O aluniță, o problemă minoră, dar cu ghilimele minoră, putea să fie altceva… și eu, și familia am stat foarte rău, cu griji, cu stres…”.

Tot interviul, cutremurător de sincer, cu durerea pe masă, îl poți citi numai în numărul din octombrie al revistei FANATIK! Știai că mai există o echipă FCSB în România? Unde? Află din revista FANATIK pe octombrie!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Cu un supliment special pentru pariori! Reportaj șocant - mai există un FCSB în România! Află unde e eceastă echipă din revista FANATIK!
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Reportaj șocant – mai există un FCSB în România!

Nu uita și nu rata: a apărut numărul din octombrie al revistei FANATIK!O găsești acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Oferta este de nerefuzat: 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză pentru pariori, totul la numai 5 lei! N-o rata că nici nu știi ce pierzi!

„Totul a început de la control medical de rutină. Câți nu avem alunițe și nu le dăm nicio importanță?! Ba le mai și rup unii… Familia mi-a fost alături și m-a ajutat enorm după ce-am trecut prin ce-am trecut…”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!