Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Reportaj șocant: mai există un FCSB în România!

Autor: Silviu Ghering | 26.10.2018 | 12:01
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Reportaj șocant - mai există un FCSB în România!

Revista FANATIK pe octombrie îți dezvăluie, într-un reportaj șocant la „locul faptei” că mai există un FCSB în România! Da, nu este nicio glumă, nicio farsă! Reporterii speciali FANATIK au fost la fața locului și au asistat la un meci crâncen între „celălalt” FCSB și o mare rivală din zonă, AEK… dar nu Atena, binențeles, ci… Oradea!

De la Deva urci munții înspre Țara Moților, într-o țară uitată de lume, dar și de muncitorii care nu au apucat să termine lucrările la drumul de prin Apuseni care leagă orașul gimnasticii românești cu Oradea. Cum cobori de pe crestele munților, primul oraș mai mare de care dai este Beiuș, municipiu care adăpostește „celălalt” FCSB.

Revista FANATIK îți aduce dovezi foto că mai există un FCSB în România!

Este vicecampioană județeană și a fost înființată, culmea ironiei, de singurul… dinamovist din oraș! Înconjurat de steliști, acesta a pus bazele unei echipe care a făcut o concurență importantă campioanei județene din ultimele 4 sezoane, AEK Oradea. Partidele dintre cele două rivale se lasă întotdeauna cu… sânge! Fleici de vită și porc în sânge, la grătar, ciulama de ciuperci, o tradiție a zonei, dar și nelipsiții mititei. Totul udat cu nelipsita pălincă, vinurile regionale și frigidere de bere. Un „meniu” ușor, ca pentru… sportivi!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Află din paginile ei cine este singurul dinamovist din Beiuș, care, culmea, a înființat „celălalt” FCSB! Fratele său este... stelist înfocat!
Revista FANATIK pe octombrie îți dezvăluie cine este singurul dinamovist din Beiuș! Care, culmea, a înființat „celălalt” FCSB!

De altfel, reporterii speciali FANATIK au fost chiar la un meci dintre cele două mari rivale, un fel de derby Steaua – Dinamo pe plan local, unde au fost mari probleme cu arbitri. Care au fost acestea, ce fost fotbalist din Liga 1 joacă acolo, cine este curajosul patron dinamovist al „celuilalt” FCSB și alte amănunte picante ale unor mari pasiuni fotbalistice județene găsiți în articolul din numărul pe octombrie al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! 48 de pagini „mustind” de exclusivități plus un supliment-surpriză la numai 5 lei!

„Ar merge un rând de echipament de la domnul Gigi Becali, pentru că suntem mândria județului aici. Sunt singurul dinamovist din Beiuș, restul numai steliști. Fratele meu e stelist, eu dinamovist, și vă dați seama ce iese. Dar ajutor sigur am accepta, mai ales de la domnul Becali” – patronul „celuilalt” FCSB

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!